Responsive Menu
Add more content here...


Elicopterul SMURD a preluat un bebeluș în stare gravă

În această dimineață un elicopter SMURD a aterizat din nou în curtea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Aparatul de zbor a fost chemat de la Jibou de către personalul medical de la Urgențe

by Mihai POP
0 comment 400 views
A+A-
Reset

Prezența elicopterului SMURD de la stația din Jibou a devenit deja o obișnuință la Satu Mare, acesta transportând frecvent pacienți în alte centre medicale. Un astfel de zbor a avut loc și în această dimineață de la Satu Mare la Timișoara, având ca pacient un bebeluș.

Medicii de la Unitatea de Primire Urgențe și Spitalul Județean Satu Mare au solicitat intervenția de urgență a unui elicopter SMURD în cazul unui bebeluș, aflat în stare critică.

Medicii de la Unitatea de Primire Urgențe și Spitalul Județean Satu Mare au solicitat intervenția de urgență a unui elicopter SMURD în cazul unui bebeluș, aflat în stare critică. Micuțul suferă de o malformație digestivă gravă.

Conform publicației, vorbim despre un copil nou născut la termen cu malformație digestivă este transferat din secția Neonatologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare la Spitalul Louis Turcanu Timișoara.

You may also like

Leave a Comment