Responsive Menu
Add more content here...


Delegaţia CS Dani San porneşte spre Mondiale cu gândul la medalii!

Nouă sportivi vor face deplasarea la final de săptămână, alături de antrenorul Dan Chiş, la Campionatul Mondial de Karate Shotokan, în Bulgaria

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 469 views
A+A-
Reset

Săptămână importantă pentru sportivii de la CS Dani San. După antrenamente intense în care s-a depus multă muncă, sportivii vor avea ocazia să pună în aplicare ceea ce au învăţat sau repetat la pregătiri la Campionatul Mondial de Karate Shotokan ce va avea loc la finalul acestei săptămâni. Competiţia are loc în Albena, Bulgaria, în perioada 12 – 14 aprilie şi adună la start cei mai buni karateka din lume.

Competiţia a ajuns la ediţia cu numărul 14, iar pentru Mondialele de karate-do WSF, CS Dani San va deplasa un lot format de nouă sportivi.

La categoria copii vor participa Antonio Blejan şi Sofia Hera, în timp ce la minicadeţi va evolua Adriana Creţ. Mai experimentaţii Mihail Chiş, Darius Hegheduş şi Alex Stan vor reprezenta clubul la categoria de vârstă cadeţi, în timp ce David Almăşan (juniori), Darius Goron (seniori) şi Dan Chiş (masters) completează lotul cu care Clubul Sportiv Dani San îşi propune să cucerească medaliile mondiale.

“Obiectivele clubului sunt clar clasările pe podium, cel puţin. Bineînţeles că mergem cu gândul de a ne poziţiona pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Sperăm că toată pregătirea efectuată să dea roade şi să ne întoarcemcu rezultate frumoase. Mulţumim Consiliului Judeţean pentru sprijinul şi deschiderea pe care o are în a sprijinii performanţa sportivă şi implicit sportivii Dani San”, ne-a declarat Dan Chiş.

Aşadar, orele petrecute în sala de antrenamente trebuie transpuse pe tatami la Campionatul Mondial de Karate-do WSF, astfel încât sălăjenii să se întoarcă acasă cu medalii. Suntem convinşi că vor reuşi acest lucru, pentru că sportvii pregătiţi de Dan Chiş ne-au obişnuit cu clasări pe cea mai înaltă treaptă a podimului la competiţiile la care au participat fie că au fost campionate locale, naţionale, europene sau, evident, mondiale.

You may also like

Leave a Comment