Responsive Menu
Add more content here...


Două tronsoane de pe bulevardul Mihai Viteazul vor fi reabilitate

Primăria Municipiului Zalău a demarat procedura de licitație pentru achiziţia unui Contract de lucrări (proiectare, execuție şi asistenţă tehnică din partea proiectantului pe parcursul executării lucrărilor), în vederea implementării proiectului “Modernizare Bulevard Mihai Viteazul din Municipiul Zalău,,- Etapa I. Termenul de depunere a ofertelor este 1 aprilie 2024

by Mihai POP
0 comment 68 views
A+A-
Reset

Acest obiectiv de investiții este cuprins pentru finanțare în cadrul Programului Național Anghel Saligny, valoarea totală a investiției fiind de 53 de milioane de lei.

Tronsoanele de bulevard care fac parte din cadrul acestui proiect sunt:

🟢Secțiunea 1, de la intersecția cu Piața Iuliu Maniu, până la intersecția cu strada Simion Bărnuțiu (zona Scala).

🟢Secțiunea 2, de la intersecția cu strada Lupului, până la sensul giratoriu de la centură.

Principalele lucrări cuprinse în proiect sunt reabilitarea tramei stradale, amenajarea de trotuare, piste de biciclete și spații verzi, cât și realizarea rețelei de canalizare pluvială și infrastructură subterană pentru rețele de telecomunicații. Pentru fluidizarea traficului, pe transonul de la intersecția cu strada Lupului până la sensul giratoriu de la centură este prevăzută ➡️extinderea tramei stradale la patru benzi de circulație, câte două pe fiecare sens.

You may also like

Leave a Comment