Responsive Menu
Add more content here...


FOTO – Suflet și Lumină de Paște pentru nouă copii din comuna Meseșenii de Jos – acțiune umanitară a jandarmilor sălăjeni

Jandarmii sălăjeni au adus zâmbetul pe fața a nouă copii nevoiași. Militarii au desfășurat o acțiune de strângere și donare bunuri pentru cei fără posibilități materiale

by Mihai POP
0 comment 2.2K views
A+A-
Reset

Astfel, astăzi, 29 aprilie, înainte de Paște, jandarmii sălăjeni au donat unor copii proveniți din familii cu situații deosebite, bunuri constând în diverse jucării, articole de îmbrăcăminte și alimente.

Gabriel este în clasa a VII-a, iar Cristian în clasa a IX-a. Ei sunt cei mai mici din cei șase copii ai Norei, o săteancă din Fetindia. Au crescut într-o casă în care singura încăpere are cel mult trei metri lungime și mai puțin de patru metri lățime.

Pe 3 aprilie, cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, aceștia au primit vizita jandarmilor sălăjeni și a părintelui Crăciunaș Adrian-Vasile, care le-au oferit o masă caldă.

Tot atunci, jandarmii sălăjeni au poposit și la Emanuel, un băiețel de 9 ani, cu probleme locomotorii, care locuiește într-o casă mică, bătrânească, din Meseșenii de Sus.

Situația materială precară a copiilor i-a sensibilizat la acea vreme pe colegii noștri, aceștia promițând că vor reveni pentru a le aduce alimente.

Timpul a trecut fără ca uitarea să se aștearnă. Mereu cu gândul la neajunsurile acestor copii, jandarmii au pus mână de la mână și au revenit cu alimente și alte lucruri de trebuință, atât de necesare familiilor greu încercate.

De asemenea, prin intermediul jandarmilor, câteva persoane cu suflet mare, sub coordonarea părintelui Crăciunaș, au trimis copiilor haine, încălțăminte, rechizite și produse de igienă personală.

Ne bucurăm că am reușit, în pragul Sărbătorilor Pascale, să aducem puțină alinare semenilor noștri mai puțin avantajați. Mulțumim tuturor pentru implicare, transmit reprezentanții Jandarmeriei Sălaj.

You may also like

Leave a Comment