Responsive Menu
Add more content here...


Ionel Ciunt și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar în Zalău

Primarul municipiului Zalău, lider al filialei judeţene a Partidului Social Democrat (PSD), și-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat, în prezenţa colegilor de partid care fac parte de pe lista pentru Consiliul Local

by Mihai POP
0 comment 405 views
A+A-
Reset

Ionel Ciunt şi-a anunţat astăzi, cu determinare și viziune, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Zalău.

Cu un angajament ferm pentru progres și inovație, edilul și echipa sa propun un plan de transformare urbană ce va face din oraș un exemplu de dezvoltare de care să fie cu toții mândri.

Acesta a fost însoţit de echipa de consilieri, dar şi de Florin Florian, candidatul PSD la Consiliul Judeţean Sălaj, şi de viceprimarul Teodor Bălăjel.

Și de această dată, în lista de consilieri locali se regăsesc oameni care au făcut și fac performanță în domeniile lor de activitate – #medici, #profesori, #ingineri, #avocați – domenii față de care administrația locală trebuie să aibă toată deschiderea și care trebuie să găsească cele mai bune soluții la nevoile comunității.

“Încrederea acordată de mii de zălăuani în cele două mandate de primar și nobila misiune de a fi în slujba semenilor mei mi-au dat forța necesară să muncesc cu #responsabilitate și #dăruire, să găsesc soluții la multe din nevoile oamenilor și să continui proiecte care au ca scop creșterea calității vieții în comunitatea noastră și mai ales crearea de condiții moderne, la standarde europene. Am ales să candidez pentru un nou mandat de #primar al municipiului Zalău pentru a continua proiectele de #investiții demarate în municipiu și pentru că tot cee ace am realizat până acum înseamnă #FAPTE_nu_vorbe”, a spus Ionel Ciunt.

Lista PSD pentru Consiliul Local al municipiului Zalău:

Ionel Ciunt, Teodor Bălăjel, Călin Forţ, Anca Irimiea, Titus Câmpean, Claudiu Marian, Narcisa Panie, Ioan Şerban, Anda Ciobanu, Dan Bercean, Raul Dragoş, Gheorghe Taloş, Ovidiu Costinaş, Larisa Ciupe, Alin Oros, Adriana Droj, Sorin Criste, Florina Nagy-Kasza, Diana Bălăjel, Dorel Porumb, Crina Guşă, Alexandru Gliguţă, Flaviu Pop, Sorina Rus, Marcel Adridan, Codruţa Valea şi Claudiu Bujor.

You may also like

Leave a Comment