Responsive Menu
Add more content here...


Ardelean Cosmin-Vasile și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj

Ardelean Cosmin-Vasile, candidatul Alianței Dreapta Unită și-a depus oficial candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj. ”Îmi doresc ca prin proiectele pe care le gândesc pentru Sălaj să aduc o rază de lumină în viața fiecărui om din județul nostru”

by Mihai POP
0 comment 228 views
A+A-
Reset

Ardelean Vasile şi-a depus, sâmbătă, la Biroul Electoral Judeţean candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj, alături de cei aflaţi pe lista de candidaţi ai partidului pentru funcţiile de consilieri judeţeni ai partidului.

Acesta a fost însoțit la depunerea candidaturii de fostul secretar de stat Horațiu Cosma, președintele USR Sălaj, Mihai Tămaș, președintele PMP Sălaj și de Emanuel Pop dar și de consilieri.

M-am înscris în cursa pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Sălaj cu încredere că Împreună cu echipa mea putem moderniza județul, pentru a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui sălăjean. Mulțumesc tuturor celor care credeți în mine, promit să nu vă dezamăgesc! Îmi doresc ca prin proiectele pe care le gândesc pentru Sălaj să aduc o rază de lumină în viața fiecărui om din județul nostru, să fiți mândri că trăiți aici în condițiile secolului XXI, că sunteți apreciați și ascultați de oamenii pe care i-ați ales. Abia aștept să ne apucăm de treabă, spune Ardelean Cosmin-Vasile.

You may also like

Leave a Comment