Responsive Menu
Add more content here...


Ioan Roșan și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Valcău de Jos

Ioan Roșan, edilul comunei Valcău de Jos și-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat de primar. Acesta își dorește o campanie constructivă, bazată pe bunul simț al dialogului, cu propuneri de proiecte realiste și fără atacuri la persoană

by Mihai POP
0 comment 263 views
A+A-
Reset

Locuitorii comunei Valcău de Jos, sunt anunțați că azi 29 aprilie, Ioan Roșan și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei, din partea Partidului Național Liberal! Totodată a depus dosarele de candidaturi pentru Consiliul local din partea Partidului Național Liberal.

Îmi doresc o campanie constructivă, bazată pe bunul simț al dialogului, cu propuneri de proiecte realiste și fără atacuri la persoană! Sunt un om simplu, onest, care, de când am intrat în administrația locală, am dat dovadă de o mare putere de muncă, de hotărâre, de implicare și inițiativă. Nu am promis proiecte nerealiste și am reușit cu multă muncă și efort ca, împreună cu colegii mei și încurajați de încrederea cetățenilor, să schimbăm imaginea comunei noastre. Sprijinul și încrederea pe care mi le-ați arătat mereu sunt principalele motive pentru care doresc ca împreună cu echipa mea de consilieri locali PNL să continuăm parcursul nostru de dezvoltare a comunității în care trăim și să demonstram că în Comuna Valcău de Jos, se poate, transmite Ioan Roșan, Primarul Comunei Valcău de Jos.

You may also like

Leave a Comment