Responsive Menu
Add more content here...


Foto&Video. Atmosferă de vis la Londra – 12.000 de români au cântat alături de Sava Negrean Brudașcu, Vlăduța Lupău sau Andra

Peste 12.000 de români stabiliți în Anglia s-au adunat pe Wembley Arena, la Londra, pentru a o vedea pe Andra și pe invitații ei: fratii Advahov, Zdob si Zdub, Vlăduța Lupău, Sava Negrean Brudașcu și mulți alții, susținând spectacolul Tradițional 2

by Mihai POP
0 comment 112 views
A+A-
Reset

Ziua de 17 martie a fost un mărțișor de neuitat pentru doamnele și domnișoarele aflate în Londra. Andra a susținut celebrul concert sold out, pe OVO Wembley Arena, a doua cea mai mare arenă interioară din Londra, situată fix lângă stadionul Wembley.

Românii stabiliți în Anglia și-au mai alinat dorul de casă și s-au adunat într-un număr impresionant pentru a o vedea pe artistă și pe invitații ei Sava Negrean Brudașcu, Nicolaie Furdui Iancu, Zdob și Zdub, Vlăduța Lupău, Maria Dragomiroiu, Surorile Oșoianu, Cornelia și Lupu Rednic și mulți alții.

Ovo Wembley Arena a fost neîncăpătoare pentru cei care au venit să asculte frumoasele cântece românești, care le-au răscolit sufletul.

Mii de voci au răsunat la unison pe acordurile piesei ”Florile de liliac”. Imaginile au fost filmate și postate de artistă pe Facebook.

”Atmosfera de vis la Londra… mulțumesc din suflet tuturor românilor care ne-au primit cu brațele deschise! 🥰De asemenea, mulțumiri Andrei ❤️ și echipei sale care au organizat impecabil acest spectacol extraordinar! 🙏👏🤗 #Andra”, a transmis Sava Negrean Brudașcu.

Cu ocazia concertului programat duminică, 17 martie, ora 19:00, Wembley Arena din Londra s-a umplut până la refuz. Vorbim despre peste 12.500 de oameni, un eveniment sold-out.

Pentru faptul că a umplut sala, Andra a primit din partea administratorilor Wembley Arena o plachetă specială, „pentru a sărbători concertul tău sold-out, primul ca artist principal pe OVO Arena Wembley”.

You may also like

Leave a Comment