Responsive Menu
Add more content here...


DJST Sălaj a întocmit o listă cu premii speciale pentru mai mulţi sportivi, antrenori şi oameni de sport

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 378 views
A+A-
Reset

Pe lângă cele două clasamente la sporturi olimpice și neolimpice, DJST Sălaj a întocmit și două liste separate, una pentru tinerele talente din județ și alta cu “premii speciale”. Din acea listă cu premii speciale fac parte antrenori, sportivi şi oameni de sport care au făcut cinste judeţului nostru pe plan naţional şi internaţional. Ioan Onicaş – preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal nu avea cum să lipsească de pe această listă, mai ales în acest an când România a devenit campioană mondială la minifotbal.

În anul 2023, Adrian Popuţea a fost desemnat cel mai bun antrenor la ramurile sportive individuale din judeţul Sălaj. Antrenor la CSM Zalău şi ACS Ringul Sălăjean, Popuţea a avut nu mai puţin de 9 sportivi în clasamentul disciplinelor olimpice.

Evident, n-avea cum să lipsească şi judoka Alex Bologa, desemnat pentru al doilea an la rând cel mai bun sportiv de la Universitatea Cluj. Judoka a avut un an de excepţie în care a devenit campion mondial.

Campioană mondială a devenit şi echipa de majorete CS Allegria Zalău, echipă pregătită de Roxana Câmpean.

Echipa de volei U17 de la CSS Zalău va fi premiată pentru locul 3 obţinut la Campionatul Naţional de volei masculin U17.

De pe această listă cu premii speciale fac parte şi judoka Ionuţ Cuibuş şi Dorin Roman de la SCM Zalău, ambii campioni naţionali la kata.

Şi culturiştii Ioan Santavan (CS Alfa Zalău) şi Ioan Laslo (CS Gold Gym Şimleu Silvaniei) fac parte din această listă a premiilor speciale.

N-a fost uitat şi Eric Verdeş de la Transilvania Tenis Club sau karateka Adrian Ilinca de la CS Shongunul & Palatul Copiilor Oradea.

DJST Sălaj va premia şi câte un sportiv de la sporturile de echipă profesioniste din judeţ. Astfel, de la echipa de volei din Divizia A1 va fi premiat Alexandru Ionescu, în timp ce Roberta Stamin va fi premiată de la echipa HC Zalău.

De la SCM Zalău, liderul Seriei a X-a din Liga a III-a, o să fie premiat golgheterul Stefan Nikolic.

Încă nu este stabilită o dată pentru gala în care vor fi decernate premiile şi cel mai probabil va avea loc în luna ianuarie. Însă, pe acest subiect vom reveni în ediţiile următoare ale ziarului nostru.

You may also like

Leave a Comment