Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Andrei Florian începe asaltul în boxul profesionist – Sălăjeanul şi-a surclasat adversarul în gala de la Timişoara

După ce s-a remarcat în artele marţiale, boxul amator şi kickboxing, sportivul din Sălaj face senzaţie în ringul competiţiilor de box profesionist

by Călin ONICAŞ
0 comment 583 views
A+A-
Reset

La doar 19 ani, polisportivul Andrei Florian este deja o certitudine pentru sportul românesc. În ultimii ani, sălăjeanul a cucerit medalii în competiţii naţionale şi chiar internaţionale de box, kickboxing şi karate tradiţional.

Începând de anul trecut, Andrei a intrat în ring şi pentru meciuri de box profesionist. A debutat cu dreptul, sălăjeanul nostru câştigând clar partida în faţa unui sportiv din Bulgaria, în gala “Fight in Spirit” de la de la Sânmartin. Recent, el s-a impus şi la gala desfăşurată în localitatea Dobroeşti (judeţul Ilfov).

La finalul săptămânii trecute, sportivul de la ACS Florian’s Fighting Sport a făcut din nou senzaţie, de data aceasta la Boxing Fighting Championship 4 – “Lupta Biea pentru Romania”, gală organizată de către campionul mondial Flavius Biea şi care s-a desfăşurat la Sala Sporturilor “Constantin Jude” din Timişoara. 

În faţa unui sportiv din Ungaria – Fekete Laszlo, sportivul din Crişeni a câştigat într-o manieră de mare campion, prin TKO (Total Knock Out) încă din prima repriză!

Succesul clar realizat în Banat îi ridică sportivului moralul pentru gala de box profesionist ce va avea loc la finalul lunii viitoare la Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”. “Florian Fighting Championship”, evenimentul programat pe data de 24 mai la Zalău, este prima gală de box profesionist organizată vreodată în Sălaj. 

“3-0-0 TKO prima repriză. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru toată puterea pe care mi-o oferă să trec peste toate provocările vieții.

Totodată, vreau să mulțumesc echipei mele: managerului Viorel Plosca, antrenorului Victor Lupo şi tatălui meu, Cristinel Florian, cel care este şi preşedintele clubului pentru care lupt. Cu toţii, sunt niște oameni extraordinari, cu niște caractere deosebite, buni, familiști, sufletiști, sinceri și mai ales care știu că: “la o masă se mănâncă împreună, nu separat”.

Totodată, le mulțumesc sponsorilor fără de care nu ar fi posibil evenimentul de pe 24 Mai de la Zalău. Urmează cel mai greu meci din viața mea și îmi doresc ca pe 24 Mai să fiți toți lângă mine la Sala Sporturilor “GHEORGHE TADICI” Zalău, la prima ediție Florian Fighting Championship”, a punctat Andrei Florian.

You may also like

Leave a Comment