Responsive Menu
Add more content here...


Deplasare la Timişoara pentru SCM Zalău

Sâmbătă, SCM Zalău va evolua pe terenul penultimei clasate, în faţa căreia are o bună oportunitate de a obţine cele 3 puncte, prin care prezenţa în play-off nu ar mai fi pusă la îndoială

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Returul din Divizia A1 se apropie de final, în această săptămână fiind programate două runde. După partida de miercuri cu liderul Corona Braşov, SCM Zalău va juca la final de săptămână în deplasare la CSU Vest Timişoara.

După clasament pare un meci la îndemâna zălăuanilor, mai ales că SCM joacă cu penultima clasată, care până acum a strâns doar 4 puncte.

Va fi o bună oportunitate pentru elevii lui Rainer Vassiljev de a obţine trei puncte, prin care prezenţa în play-off nu ar mai fi pusă la îndoială.

Însă, managerul Adrian Feher spune că CSU Vest Timişoara este un adversar care trebuie tratat cu seriozitate. Bănăţenii au reuşit în acest campionat să obţină un punct cu Dinamo Bucureşti şi au luat set în duelurile cu Steaua sau SCMU Craiova.

”Este clar că ne gândim doar la cele 3 puncte, dar Timişoara a început să mai câştige set cu Steaua, Craiova, iar în faţa lui Dinamo a obţinut un punct. Este o echipă care joacă bine acasă, o formaţie formată din tineri, care joacă cu mult entuziasm. Meciul trebuie tratat ca oricare altul”, spune managerul Adrian Feher.

După partida de la Timişoara, SCM Zalău va mai avea de susţinut încă trei jocuri până la final de retur, cu Explorări Baia Mare, Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj.

În turul de campionat, SCM Zalău a trecut cu 3 – 0 de CSU Vest Timişoara. În niciun set, bănăţenii nu au ajuns la ”borna” de 20 de puncte.

You may also like

Leave a Comment