Responsive Menu
Add more content here...


Zălăuanul Robert Parge a reprezentat România la Balcaniadă

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Atletul sălăjean a reprezentat România la întrecerea ce a avut loc la Istanbul, unde a concurat cu cei mai buni atleţi din aceasă zonă balcanică


Robert Parge a început sezonul de sală cu două competiţii în Ungaria. S-a clasat pe locul 2 la prima, în timp ce la al doilea concurs a reuşit să câştige proba de 400 de metri de la Nyíregyháza.

A urmat o competiţie în Franţa, la Miramas, unde deşi nu s-a clasat pe podium, atletul sălăjean a reuşit cel mai bun timp din acest an.

Astfel că aşteptările sale erau mari pentru Campionatele Balcanice ce au avut loc la finalul săptămânii trecute, la Istanbul, în Turcia.

Însă, din nefericire pentru el, n-a fost ziua lui. Robert Parge a încheiat cursa de 400 de metri în 47.94, un timp mai slab fiind doar rezultatul de la primul concurs oficial din acest an.

Din păcate pentru Robert Parge nu a fost să fie medalie la Campionatele Balcanice, însă, atletul sălăjean legitimat la CSM Bucureşti rămâne focusat pentru că în următoarea perioadă va mai participa şi la alte concursuri.

Pe plan naţional, cea mai importantă competiţie la care va participa o să fie Campionatul Naţional de seniori, programat la finalul acestei săptămâni, perioada 17 – 18 februarie, la Bucureşti.

După ce va încheia sezonul de sală, pentru Robert Parge va urma sezonul de aer liber, unde are obiective îndrăzneţe şi în acest an.

You may also like

Leave a Comment