Responsive Menu
Add more content here...


Cuplurile de Aur din comuna Gârbou, premiate de autorităţi

by Lucy Kallo
0 comment 25 views
A+A-
Reset

În cursul zilei de vineri, 16 decembrie, la sediul Primăriei Gârbou cuplurile din comună care în acest an au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost premiate de autoritățile locale. Premierea Cuplurilor de Aur a devenit deja o tradiţie la Gârbou

Secretul longevității unei căsnicii? Ei bine, părerile sunt împărțite. Nu știm cu exactitate care este, cert este faptul că o căsnicie de durată merită premiată. Aceasta, mai ales în comuna Gârbou, acolo unde astfel de momente au deja o tradiţie.

Astfel, trei familii din comuna Gârbou – două din satul Fabrica și un cuplu din Solomon – au fost premiate pentru aniversarea a 50 de ani de căsătorie în anul 2022.

Cele trei perechi au primit din partea primarului Alexandru Spătar câte un plic cu o sumă de 500 de lei, o diplomă și câte un superb buchet de flori.

Astfel de momente pline de emoție merită cu adevărat apreciate și ne bucurăm că încă există oameni care promovează și susțin căsniciile longevive.

“Felicitări dragii mei, pentru cei 50 ani de căsătorie, susțineri și cedări reciproce! Este un Har deosebit să aveți această binecuvântare, din partea Bunului Dumnezeu!

Dorim să fiți binecuvântați în continuare cu sănătate și alese bucurii alături de cei dragi dumneavoastră!
Felicitare, 500 lei, un buchet de flori și mult respect din partea mea!
Cu prețuire și respect!” – Alexandru Spătar, primarul comunei Gârbou

Premierea cuplurilor de aur – o tradiţie la Gârbou. În anul 2006, în comună au fost premiate nu mai puţin de 86 de cupluri!

Este de precizat faptul că primarul comunei Gârbou este unul din inițiatorii acestui gen de eveniment din judeţul Sălaj. Alexandru Spătar spune că a copiat acest model încă de prin anul 2006, de la un primar al unei comune de lângă Timişoara.

Încă de la prima ediție, iniţiativa luată de primarul de Gârbou s-a bucurat de un mare succes în rândul vârstnicilor din comună.

Astfel, în anul 2006, Primăria şi Consiliul Local au făcut fericiţi zeci de cupluri din cele 7 sate din comună (Gârbou, Bezded, Călacea, Cernuc, Fabrica, Popteleac și Solomon), care până atunci împliniseră 50 de ani de căsătorie. Au fost premiate atunci nu mai puţin de 86 de familii!

Aşadar, încă de acum 16 ani, la Gârbou, an de an, administrația locală premiează “cuplurile de aur”.

You may also like

Leave a Comment