Connect with us

Social

Primarul comunei Gârbou a oferit cadouri micilor colindători de la Şcoala Gimnazială din comună

Tradiţia continuă şi la Gârbou. Vineri, 16 decembrie, primarul Alexandru Spătar a fost prezent la Şcoala Gimnazială Nr. 1 din localitate, acolo elevii şi cadrele didactice au intrat ȋn atmosfera Sărbătorilor de Crăciun cu un mic concert de colinde. Drept răsplată, primarul comunei a intrat în rolul de Moş şi i-a invitat pe elevi la sediul Primăriei, acolo unde au fost oferite cadouri

Sărbătorile de Iarnă ȋnseamnă inocenţă şi bucurie. Bucuria de a oferi mai mult decât aceea de a primi.

Atmosfera de Crăciun care să aducă sentimente frumoase şi linişte sufletească. Şi ce poate mai mult să transmită toate acestea, decât tradiţionalele colinde.

Iar ȋn ton cu tradiţia a venit şi Şcoala Gimnazială Nr. 1 Gârbou, acolo unde colindele au făcut parte dintr-un cadru de poveste de odinioară.

La acest eveniment s-a alăturat şi Alexandru Spătar, primarul comunei. Edilul a făcut parte din momentele pline de emoţie pe care le-au oferit elevii şi cadrele didactice.

Sărbătoarea nu s-a terminat aici, pentru că, după cum ne spun şi datinile, urătorilor trebuie să li se mulţumească pentru colindă, nu? Aşadar, elevii au colindat mai departe la Primărie, unde domnul primar le-a oferit copiilor cadouri.  Aproximativ 110 pachete substanţiale ȋn valoare de 50 de lei au fost dăruite copiilor din comună.

O acţiune tot de acest gen va avea loc şi ȋn satul Popteleac, marţi, 20 decembrie, unde se vor mai oferi ȋncă aproximativ 30 de pachete.

Şi pentru că fiecare merită un cadou, primarul doreşte ca toţi copiii din comună să simtă bucuria de a primi. Astfel, se va ajunge până la 200 de pachete oferite.

Această acţiune dinaintea Crăciunului este una de suflet pentru Alexandru Spătar, pe care ȋl punea ȋn practică ȋncă din anul 1999. Pe atunci nu avea funcţia de primar, dar cu ajutorul unor asociaţii non-profit aducea bucurii ȋn rândul copiilor.

O bucurie cu totul specială apare ȋn sufletul primarului atunci când dăruieşte, demonstrând acest lucru prin proiectul pe care ȋl susţine din 2003 ȋncoace, ca primar al comunei Gârbou.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Cuplurile de Aur din comuna Gârbou, premiate de autorităţi - Ştirile din Sălaj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Social