Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Suită de evenimente în preajma sărbătorilor – Serbarea pomului de Crăciun organizată de Primăria Bălan

by Mihai POP
0 comment 23 views
A+A-
Reset

Primăria comunei Bălan, împreună cu Școala Gimnazială din comună, vor organiza marți mai multe evenimente în preajma sărbătorilor. Serbarea pomului de Crăciun și Târgul de Crăciun ”Petale-n vânt”-un proiect despre caritate, dăruire și voluntariat


Sărbătorile de Iarnă se apropie cu paşi repezi, iar magia lor ne cuprinde pe toţi, mai mici sau mai mari, aşteptând cu nerăbdare şi bucurie în suflet apropierea de cei dragi, împodobirea bradului, dar mai ales sosirea lui Moş Crăciun.

Marți, 20 decembrie 2022, la Căminul Cultural din Chechiș se vor organiza mai multe evenimente, precum Serbarea pomului de Crăciun, unde vor fi oferite cadourile primite de la Primăria și Consiliul Local Bălan pentru fiecare copil.

Este vorba de 334 de cadouri, inclusiv pentru personalul didactic și auxiliar, ceea ce înseamnă încă 41 de cadouri. Primăria și Consiliul Local susține toate demersurile pe care le interprinde.

“Petale-n vânt”- un proiect despre caritate, dăruire şi voluntariat

Tot la Căminul Cultural, elevii vor avea și o activitate într-o altă sală separată de spectacol unde va avea loc “Târgul de Crăciun” organizat în cadrul proiectului numit ”Petale-n vânt”.

Este vorba un proiect despre caritate, dăruire şi voluntariat, ce se desfăşoară în instituțiile școlare din toată țară.

La Şcoala Gimnazială Nr. 1 Bălan (Director, Ioana-Elisabeta Stegerean), coordonatorul acestui proiect este profesorul de limba engleză – Ioana Monica Fălăuş.

Elevii au confecționat produsele cu mânuţele lor, unde au contribuit cu materiale personale, dar și prin multă muncă.

Roadele muncii elevilor și profesorilor im­plicați vor putea fi apreciate, prin care vizitatorii pot dona. Suma de bani care se va strânge din vânzarea acelor produse va fi donată copiilor bolnavi, care au nevoie de tratamente.

De precizat faptul că acest eveniment devine o tradiţie în comuna Bălan, proiectul derulându-se cu brio și anul trecut.

You may also like

Leave a Comment