Responsive Menu
Add more content here...


Adrian Feher după isprava cu Steaua: ”Această victorie ne dă mare încredere pentru retur. Echipa are un potenţial mare”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 118 views
A+A-
Reset

Pe parcursul turului, SCM Zalău a fost greu încercată de desele probleme de lot. Au fost multe meciuri în care formaţia zălăuană nu a putut conta pe jucători importanţi, iar acest lucru s-a reflectat şi asupra rezultatelor. Cu excepţia jocului cu Craiova, zălăuanii nu au prea pus probleme echipelor cu pretenţii. Ba mai mult au pierdut puncte preţioase cu formaţii precum CSM Constanţa sau Explorări Baia Mare, astfel că SCM a şi ieşit din zona locurilor de play-off.

Semnalul revenirii s-a dat duminică, la Bucureşti, unde SCM Zalău a învins vicecampioana României, Steaua Bucureşti cu scorul de 3 – 1. Au fost trei puncte mari obţinute de elevii lui Rainer Vassiljev prin care zălăuanii pot prinde curaj. Importanţa victoriei din penultima etapă a fost subliniată şi de managerul Adrian Feher, care a ţinut să-i felicite pe jucători.

”Sincer nu mă aşteptam să câştigăm de o asemenea manieră. Este o victorie foarte importantă, sunt trei puncte bune, care sigur ne vor ajuta în clasamentul final. Sunt trei puncte care nu le obţine orice echipă pe terenul Stelei. S-a văzut că am fost cât de cât compleţi cu excepţia lui Buzduhan şi asta a contat. S-a jucat cu o mare inteligenţă. Am greşit mult mai puţin ca alte dăţi, am avut răbdare, iar pe centru au jucat foarte bine Bartha cu Thiago şi Vigil. Împreună au făcut 32 de puncte şi aici cred că s-a jucat meciul. Toată echipa a jucat bine şi îi felicit pe jucători”, ne-a declarat Adrian Feher.

SCM Zalău a rămas tot pe locul 9, deoarece şi Explorări Baia Mare s-a impus în penultima etapă, însă după părerea lui Adrian Feher clasmentul nu este atât de relevant în momentul de faţă. Mangerul are speranţe mari că SCM Zalău va avea un parcurs mult mai bun în retur.

”Această victorie ne dă mare încredere pentru retur. Dacă mai era nevoie să ne convingem, avem jucători valoroşi doar trebuie să-i capacităm să joace măcar la 80% din valoarea lor şi nu vom avea probleme acasă cu majoritatea echipelor. Este clar că avem o echipă valoroasă cu jucători cu un potenţial mare. Putem să ne gândim la un parcurs mult mai bun în retur. Echipa are un potenţial mare, dar este nevoie de timp.În momentul de faţă nu cred că este relevant clasamentul. Eu cred că vom termina chiar şi turul pe un loc de play-off”, a mai spus Feher.

You may also like

Leave a Comment