Hoţii au dat năvală la Primăria Ileanda – Suspecţii ar fi “ochit” seiful în care se aflau 200.000 de lei!

by Mircea ARDELEAN
0 comment 69 views
A+A-
Reset

Azi-noapte, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în sediul Primăriei Ileanda şi ar fi încercat să spargă seiful din casierie, un seif plin de bani

Au vrut să dea lovitura chiar înaintea Crăciunului. Marţi noaptea, persoane necunoscute au dat năvală la sediul Primăriei Ileanda. Din câte se pare, ei ar fi primit un “pont” bun, având în vedere că în seiful din casierie de la taxe şi impozite fusese depusă suma de 200.000 de lei. Este vorba de banii pe care administraţia locală urmează să îi aloce cetăţenilor pentru ajutorul de încălzire.

Deşi Primăria beneficiează de sistem de supraveghere cu camere video, dar şi cu sistem de alarmă, suspecţii ar fi intrat în sediu chiar pe uşa principală. Ţinta lor principală ar fi fost seiful din casierie, un seif extrem de solid, pe care hoţii – din fericire – nu l-au putut sparge.

În aceste condiţii, ei s-au mulţumit cu banii pe care i-au găsit prin sertarele din birourile angajaţilor, dar şi cu banii de pe automatul de cafea aflat în holul sediului.

“Isprava” suspecţilor a fost sesizată doar în această dimineaţă, atunci când angajaţii Primăriei au venit la serviciu.

“Astăzi, 20 decembrie, polițiștii Secției Nr. 4 Poliție Rurală Ileanda au fost sesizați prin plângere penală, cu privire la faptul că, în noaptea de 19 spre 20 decembrie, persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în sediu unei instituții publice din localitatea Ileanda și ulterior, în incinta casieriei, fără a sustrage, însă, bunuri.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului de polițiștii din Ileanda s-a constat că cele sesizate se confirmă. În cauză, a fost întocmit dosar penal, iar polițistii continuă cercetările sub supravegherea unui procuror, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, în vederea stabilirii stării de fapt, pentru identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei și luarea măsurilor legale care se impun”, a menţionat Ioana Lascău – purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sălaj, pentru ziarul Ştirile din Sălaj.

You may also like

Leave a Comment