Final de an cu un meci uşor. SCM Zalău întâlneşte “U” Cluj

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 80 views
A+A-
Reset

Sâmbătă, ora 18.00, Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”: SCM Zalău – “U” Cluj


Turul Diviziei A1 la volei masculin se apropie de final, în acest weekend fiind programată ultima etapă. Cu o zi înainte de Crăciun au loc meciurile etapei a XI-a, rundă în care SCM Zalău pare să aibă un meci facil. Formaţia zălăuană joacă pe teren propriu contra Universitaţii Cluj, ultima clasată şi singura echipă care până acum nu a acumulat niciun punct.

Având în vedere diferenţa de valoare dintre cele două loturi, deznodământul partidei de sâmbătă nu poate fi altul decât un 3 – 0 în favoarea celor de la SCM. Asta mai ales că zălăuanii au moral bun şi revin în faţa propriilor fani după o victorie de 3 puncte la Steaua Bucureşti.

Va fi o partidă care pare interesantă pentru spectatori, mai ales că în tabăra adversă sunt mai mulţi sălăjeni. Este vorba de jucătorii Claudiu Iov, Vlad Vasian şi Vlad Negrean, dar şi de antrenorul Bogdan Nicolae, cel care ani buni a fost secundul celor de la Volei Municipal Zalău.

”Clujul este o echipă modestă din toate punctele de vedere. Este formată din tineri, care sunt talentaţi şi care încearcă cum pot ei să facă meciuri bune. Acolo îl avem pe Vasian care anul trecut a crescut la noi. La Universitatea mai joacă Iov, un alt sălăjean. Chiar şi antrenorul este sălăjean, Bogdan Nicolae. Este un băiat căruia îi place voleiul şi care îşi dă interesul. Deşi nu a jucat volei, cred că dacă merge pe acest drum, în 15 – 20 de ani va putea deveni un antrenor decent. Este preocupat şi pare că îl interesează.Aşteptăm publicul să vină să-i vadă şi pe ei şi pe jucătorii noştri. Clar că nu ne gândim decât la cele 3 puncte. În acest meci vor putea juca şi jucătorii care au evoluat mai puţin”, a spus Adrian Feher.

Înaintea etapei, SCM Zalău se află pe locul 9 cu 11 puncte, la un punct de Explorări Baia Mare, ocupanta locului 8. În condiţiile în care maramureşenii joacă în această rundă cu campioana Arcada Galaţi, cel mai probabil, SCM Zalău va încheia anul pe loc de play-off.

You may also like

Leave a Comment