Responsive Menu
Add more content here...


Zalăul, pentru a 9-a oară în ultimii 10 ani, la turneul final al Cupei României la volei masculin

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

După Remat Zalău şi Volei Municipal a venit rândul celor de la SCM să ajungă în final-four-ul competiţiei, după ce a trecut în sferturi de Explorări Baia Mare. Echipele din Zalău au fost în această fază a competiţiei de nouă ori în ultimii 10 ani, iar în 2012, 2015 şi 2016, trofeul a fost adus sub Meseş

Cupa României a fost şi este specialitatea casei pentru echipele de volei din Zalău. Fie că a fost Remat, Volei Municipal, iar acum SCM, calificarea la turneul final al Cupei României a fost bifată de nouă ori în ultimii 10 ani.

De cinci ori, grupările din Zalău au jucat în ultimul act al competiţiei, iar de trei ori s-a câştigat trofeul, în 2012, 2015 şi în 2016.

SCM Zalău va juca la turneul final al Cupei României, programat în perioada 12 – 13 martie. În semifinale s-a mai calificat SCMU Craiova, iar ultimele două calificate se vor cunoaşte în 23 februarie, când au loc meciurile retur din sferturi dintre Steaua – Olimpia Titanii şi Arcada Galaţi – Dinamo. În tur, Steaua a câştigat cu 3 – 1, iar Arcada s-a impus cu acelaş scor pe terenul lui Dinamo.

SCM Zalău s-a calificat la turneul final al Cupei României, după ce a câştigat cu 5 – 3 la general “dubla” cu Explorări Baia Mare. Dacă în tur a câştigat cu 3 – 0, în retur, SCM Zalău a pierdut cu 3 – 2.

Câtigătoarea Cupei României va obţine dreptul de a evolua în cupele europene, în sezonul următor.

You may also like

Leave a Comment