Responsive Menu
Add more content here...


Volei Club Zalău, în faţa primelor meciuri oficiale din 2022

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 71 views
A+A-
Reset

Formaţia zălăuană participă de vineri şi până duminică la al treilea turneu din acest sezon, care are loc la Caransebeş în organizarea celor de la Oţelul Roşu. Înaintea penultimului turneu din sezonul regulat, Volei Club Zalău este pe locul 3, cu 11 puncte acumulate, la un singur punct de liderul ProVolei Arad

Camionatul Diviziei A2 din Seria Vest se reia la final de săptămână cu al treilea turneu din sezonul regulat. Dacă turneul trecut a avut loc la Zalău, în organizarea celor de la Volei Club, penultimul turneu are loc la Caransebeş şi este organizat de Oţelul Roşu.

De vineri şi până duminică, Volei Club Zalău îşi va înfrunta din nou colegele din serie, pe Westar Arad, ProVolei Arad şi Oţelul Roşu.

Zălăuanii vin după un ultim turneu foarte bun, graţie căruia au ajuns la 11 puncte acumulate în şase jocuri. Gruparea de sub Meseş este pe locul 3, însă se află la un singur punct în spatele liderului ProVolei Arad.

“Abordăm cu seriozitate fiecare meci şi încercăm să scoate cât mai multe puncte”, spune conducătorul Gabriel Terheş.

Volei Club Zalău va juca vineri cu CS Oţelul Roşu, sâmbătă va întâlni pe ProVolei Arad, iar duminică, în ultima zi a turneului va da peste Westar Arad.

Ultimul turneu din retur are loc în perioada 18 – 20 februarie, în organizarea celor de la Westar Arad. Fiecare echipă va ajunge să contabilizeze 12 partide în sezonul regulat, la finalul căruia, primele două clasate din Seria Vest se califică la turneul de promovare.

Programul turneului de la Caransebeş:

Vineri, ora 12.00: ProVolei Arad – Westar Arad

Ora 14.00: Volei Club Zalău – Oţelul Roşu

Sâmbătă, ora 12.00: Westar Arad – Oţelul Roşu

Ora 14.00: ProVolei Arad – Volei Club Zalău

Duminică, ora 12.00: Volei Club Zalău – Westar Arad

Ora 14.00: Oţelul Roşu – ProVolei Arad

Clasment după şase etape:

1. ProVolei Arad 12p, 2. Oţelul Roşu 12p, 3. Volei Club Zalău 11p, 4. Westar Arad 1p.

You may also like

Leave a Comment