Responsive Menu
Add more content here...


Volei Municipal Zalău s-a despărţit de un jucător important

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Voleibalistul a cerut rezilierea contractului şi a plecat de la vicecampioana României, după doar un jumătate de sezon


Perioadă agitată  la Volei Municipal Zalău, care a început chiar înaintea Sărbătorilor de Iarnă, când conducerea i-a lăsat pe jucători fără salarii.

Problemele au continuat şi la început de an, când unul dintre jucătorii importanţi din lotul vicecampioanei a cerut rezilierea contractului. Este vorba de universalul David Szabo, un internaţional din Ungaria care a ajuns sub Meseş l-a început de sezon. Deşi era văzut ca un mare transfer, David Szabo nu a jucat foarte mult la Volei Municipal, antrenorul preferându-l pe postul său pe Gabriel Cherbeleaţă.

Conform spuselor antrenorului Bogdan Tănase, David Szabo a cerut rezilierea contractului din diferite motive şi a plecat săptămâna trecută de la Zalău.

Interanaţionalul din Ungaria nu a stat foarte mult fără echipă şi deja a ajuns în campionatul Serbiei, acolo unde va evolua pentru Novi Pazar, formaţie care ocupă locul 8 în prima ligă.

Din câte se pare, conducerea nu  vrea să transfere un alt universal, astfel că în a doua parte a campionatului se va baza doar pe Gabriel Cherbeleaţă, cel care a avut evoluţii bune în tricoul Zalăului.

Înainte să vină la Volei Municipal, David Szabo a jucat doi ani la campioana Ungariei – VRCK Vegyesz Kazincbarcika.

Jucătorul a mai trecut prin campionatul Turciei, la Konya Buyuksehir Belediye Sport, în campionatul din Coreea, la Wooricard Card Wibee, în Italia, la Itas Trentino, Volley Treviso, Calzedonia Verona şi  Mantova, dar a mai jucat şi în Austria şi Slovenia, la Hypo Tirol Innsbruck, respectiv OK Salonit Anhovo.

David Szabo are 205 cm şi din anul 2008 este jucător în echipa naţională a Ungariei.

You may also like

Leave a Comment