Responsive Menu
Add more content here...


Visul european continuă. SCM Zalău vrea să bată din nou Craiova şi să joace finala pentru locul 5

Formaţia zălăuană a câştigat prima confruntare cu SCMU Craiova, iar miercuri are nevoie de o nouă victorie în faţa propriilor fani pentru a se califica în finala pentru locul 5, poziţie care asigură biletele pentru o cupă eropeană. SCM Zalău aşteaptă o sală plină la confruntarea cu oltenii pe care speră să-i învingă miercuri şi pentru a treia oară în acest sezon

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 53 views
A+A-
Reset

Miercuri, ora 18.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”: SCM Zalău – SCMU Craiova

La bugetul pe care l-a avut în acest sezon şi la lotul cu care a abordat campionatul, SCM Zalău chiar poate reuşit o performanţă la finalul stagiunii. Ajunsă în play-off-ul pentru locurile 5 – 8, gruparea de sub Meseş luptă pentru locul 5, ultimul care asigură calificare în cupele europene.

În prima bătălie, SCM Zalău s-a impus într-un stil de mare echipă chiar pe terenul celor de la SCMU Craiova, unde a câştigat cu 3 – 1. Astfel, elevii lui Rainer Vassiljev au făcut un pas important spre calificare, dar pentru a sărbători accederea în finala pentru locul 5, zălăuanii mai au nevoie de o victorie.

Aceasta poate fi obţinută miercuri după-amiază, când de la ora 18.00, la Zalău, are loc partida cu numărul doi dintre SCM Zalău şi SCMU Craiova.

În cazul în care gruparea de sub Meseş va câştigat, bătălia cu oltenii se va încheia. Dacă vor câştigat oaspeţii, atunci va mai fi nevoie de meciul al treilea, care ar urma să se dispute sâmbătă, la Craiova.

Mihai Mărieş şi compania nu vor să audă de aşa ceva şi speră să sărbătorească calificarea încă de la Zalău. Pentru a reuşi acest lucru, voleibaliştii zălăuani au nevoie şi de susţinerea spectatorilor, care sunt aşteptaţi în număr cât mai mare în tribune.

Partidele contra Craiovei au fost extreme de disputate în acest sezon, motiv pentru care managerul Adrian Feher se aşteaptă la un joc echilibrat şi miercuri, la Zalău.

“Este un meci important, care ne poate apropia de un loc de cupă europeană. Suntem conştienţi că va fi un meci greu, fiindcă cei de la Craiova vor veni să îşi vândă scump pielea şi să trimită această bătălia în decisiv. Eu am încredere în băieţi. Aşa cum am învins Craiova de două ori în acest sezon, suntem capabili să mai facem un rezultat pozitiv şi miercuri. Toate meciurile cu SCMU Craiova au fost echilibrate în acest sezon şi nu cred că va face excepţie nici partida de miercuri. Când lupţi pentru obiective măreţe, este clar că şi adversarii sunt pe măsură. Pentru un loc de cupă europeană trebuie să treci de echipe puternice, cum sunt SCMU Craiova şi Steaua. Nu poate decât să mă bucure că suntem angrenaţi în lupta pentru cupele europene. Că vom reuşi sau nu, vom vedea la final de sezon, dar eu pot să mă declar mulţumit de evoluţia băieţilor”, ne-a declarat managerul Adrian Feher.

Partida dintre SCM Zalău şi SCMU Craiova are loc miercuri, de la ora 18.00. În celalalt joc din play-off-ul pentru locurile 5 – 8, Steaua Bucureşti conduce cu 1 – 0 la general după primul joc cu CSM Constanţa.

Dacă Zalăul va reuşi să treacă de Craiova, va prelua statutul adversarului, iar într-un duel pentru locul 5 cu Steaua, ar juca meciul decisiv dacă va fi nevoie pe teren propriu.

You may also like

Leave a Comment