Responsive Menu
Add more content here...


VIDEO. Zalăul redevine o adevărată şcoală de CAMPIONI la box – Pugilistul Antonio Moldovan cucereşte titlul naţional la cadeţi!

by Călin ONICAŞ
0 comment 62 views
A+A-
Reset

Supranumit de maestrul Virgil Meleg ca un “Copil cu inimă de leu”, zălăuanul Antonio Moldovan a depăşit toate limitele şi a devenit campion al României la box! Sportivul de la SCM Zalău a învins o gripă rebelă care i-a dat mari dureri de cap, dar şi adversarii din ring, pe care i-a învins într-o manieră categorică

Datorită unor oameni precum maeştrii Adrian Popuţea sau Virgil Meleg, care pun pasiune maximă în tot ceea ce fac, boxul din judeţul nostru a fost readus la viaţă! Munca titanică despusă de antrenori în ultimii ani dau roade.

Doar în acest an, boxul din Sălaj a produs nu mai puţin de şase campioni naţionali la diferite categorii de vârstă, ultimul fiind Antonio Moldovan.

În cursul zilei de azi, pugilistul de la SCM Zalău a cucerit titlul naţional într-o manieră de mare campion. La finala Campionatulul Naţional de cadeţi de la Piatra Neamţ, elevul maestrului Virgil Meleg a depăşit toate obstacolele.

A învins o gripă rebelă şi a urcat cu determinare în ring, pregătit să învingă

Mai întâi, “Tony” a învins o gripă rebelă, care în ultimele zile i-a dat mari dureri de cap. Cu toate acestea, sălăjeanul a intrat în ring cu o mare determinare şi şi-a învins fără probleme toţi adversarii!

Mai întâi, Antonio Moldovan a încrucişat mănuşile cu Dinu Elvira, un sportiv de la CSM Ploieşti. Sălăjeanul nostru a câştigat categoric şi s-a calificat în semifinale.

În cursul zilei de vineri, elevul lui Virgil Meleg a urcat din nou în ring, pentru un loc în marea finală. Faţă în faţă s-a aflat David Daniliuc, un sportiv de la CS Dorohoi, pe care l-a învins prin abandon în repriza a doua!

“Copilul cu inimă de leu” şi-a învins adversarii prin abandon!

În această după-amiază, în finala categoriei 75 kg, Antonio Moldovan şi-a spulberat din nou adversarul, pe care l-a învins prin abandon! Pentru determinarea sa din ring, maestrul Virgil Meleg l-a supranumit pe eevul său un “Copil cu inimă de leu”!

Şi, trebuie să spunem că această performanţă extraordinară nu e întâmplătoare, deoarece Antonio Moldovan s-a impus şi la Cupa României din vară, ce a avut loc la Târgu Jiu. Şi, nu oricum, în finala mare s-a impus în faţa unui adversar gazdă, cu o decizie în unanimitate 5 : 0!

Virgil Meleg: “Toniță şi-a învins adversarii într-o manieră pe care doar el o putea face! Îl felicit din inima!!!!”

“Toniță de la SCM Zalău este Campionul României la ctg. 75 de kg, învingând prin abandon pe reprezentantul din Focșani. Felicitări și vreau să menționez faptul că Toniță a trecut în această perioadă printr-o gripă sezonieră, dar acest copil cu inimă de leu, a ignorat la propriu tot acest eveniment neplăcut și a reușit să aducă titlul de campion național, învingându-şi adversarii într-o manieră pe care doar el o putea face! Te felicit din inimă!!!!”, este mesajul de suflet al antrenorului său, Virgil Meleg.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 15 noiembrie.

You may also like

Leave a Comment