Responsive Menu
Add more content here...


Antrenorul echipei Corona Brașov: “Gheorghe Tadici este cel mai experimentat antrenor din campionat. A trecut prin multe şi a câştigat multe bătălii”

by Călin ONICAŞ
0 comment 68 views
A+A-
Reset

Înaintea partidei cu HC Zalău de sub Tâmpa, ce va avea loc în această după-amiază, antrenorul celor de la Corona Braşov a declarat că îşi doreşte nespus o victorie. Chiar dacă sălăjencele ocupă un loc în subsolul clasamentului, Alin Bondar spune că jocul va fi unul dificil şi îl apreciează pe tehnicianul Zalăului, pe care în consideră cel mai cel mai experimentat antrenor din campionat!

După primele nouă runde, HC Zalău ocupă locul 12, cu şapte puncte acumulate. Chiar dacă se află în subsolul clasamentului, sălăjencele chiar au făcut meciuri bune în acest sezon. Şi pentru partida de azi, ce va alea loc de la ora 16.00, la Braşov, se doreşte un joc bun şi chiar punct(e) în faţa unei formaţii pe care Zalăul a învins-o de două ori în perioada de pregătire din vară.

Şi cei de la Corona consideră că partida de sâmbătă este una dificilă, însă şi ei speră că vor obţine cele trei puncte. Antrenorul braşovencelor, Alin Bondar, a avut şi o declaraţie “de dragoste” faţă de Gheorghe Tadici, pe care în consideră cel mai experimentat antrenor din campionat!

Este un meci foarte important și avem o singură opțiune. Trebuie să obținem aceste trei puncte pentru a avea o oarecare liniște în viitor. Avem ceva probleme de lot, sperăm ca până la ora meciului să mai revină dintre jucătoare. În rest, suntem bine, atmosfera este foarte bună, se muncește bine. La acest capitol nu sunt și nu au fost probleme. Nivelul Ligii Florilor este foarte sus. Dacă nu ești atent, se pot întâmpla surprize. Trebuie să fim focusați 100% pe ceea ce avem de făcut. Avem nevoie de sprijinul fanilor. Sper să fie alături de noi și să ne ajute. Sperăm să câștigăm acest meci împreună cu ei. Gheorghe Tadici este, probabil, cel mai experimentat antrenor din campionat. A trecut prin multe şi a câştigat multe bătălii”, a declarat Alin Bondar pentru pagina oficială a clubului.

De precizat că întâlnirea Corona Braşov – HC Zalău poate fi văzută AICI.

Din alt punct de vedere, să spunem că aceasta este ultima deplasare pentru Krisztina Toth şi compania din acest an, urmând ca, pe data de 15 noiembrie, HC Zalău să întâlnească la poalele Meseşului echipa Măgura Cisnădie. Mai apoi, în Liga Florilor va intra într-o pauză de aproape două luni.

You may also like

Leave a Comment