Responsive Menu
Add more content here...


Victorie la scor în deplasare pentru HC Zalău

Succesul de pe terenul ultimei clasate - Știința București - este al doilea pe teren străin în acest sezon

by Mircea ARDELEAN
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Într-o partidă din etapa a XIX-a din Liga Florilor, ce a avut loc în această dimineață,  în capitală, HC Zalău a făcut scor cu “lanterna  roșie” Știința București.

Sigur, gruparea sălăjeană era favorită, având în vedere faptul că echipa din Capitală nu a reușit să acumuleze niciun punct în acest sezon. Totuși, modul în care Roberta Stamin și compania au reușit să își asigure cele trei puncte a fost unul de echipă mare.

HC Zalău s-a impus la mare diferență – 9 goluri! Aceasta este cea mai categorică victorie din actuala stagiune pentru sălăjence.

Ca și în majoritatea celorlalte partide, Emilija Lazic a fost cea mai bună marcatoare a Zalăului, sârboaica reușind 7 goluri.

Pe lista marcatoarelor s-au mai aflat: Adriyana Naumenko – 6 goluri (din tot atâtea aruncări), Aya Benabdalahh și Tatyana Prycop (câte 5 goluri), Roberta Stamin si Andreea Bujor (câte 4 goluri).

Să mai spunem că, în tur, la Zalău, fetele noastre au câștigat la “doar” cinci goluri (28 – 23).

Să mai spunem că, în acest an, cele două echipe s-au mai întâlnit și în Cupa României, acolo unde tot formația condusă de Gheorghe Tadici s-a impus la o diferență de patru goluri  (32 – 28).

Prin acest succes, HC Zalău poate “respira” mai bine in subsolul clasamentului, asta cu atât mai mult cu cât Dacia Mioveni a fost depunctată recent de Federație cu un punct. Emoțiile retrogradării sunt din ce în ce mai mici, iar HC Zalău se poate gândi cu optimism pentru noul sezon, cu atât mai mult cu cât și bugetul va fi unul mult mai consistent!

 

Știința București  – HC Zalău 23 – 32 (10 – 16)

You may also like

Leave a Comment