Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău câştigă la Cluj şi prinde ultimul loc ce duce în play-off

Aşa cum era de aşteptat, SCM Zalău se impune în minim de seturi la Cluj şi prinde locul 8, ultimul ce duce în play-off, după ce şi Ştiinţa Explorări Baia Mare a pierdut categoric la Arcada Galaţi

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 22 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a tremurat până în ultima etapă pentru calificarea în play-off. Cu un buget considerabil mai mic faţă de echipele din plutonul fruntaş, SCM Zalău este doar o echipă de mijlocul clasamentului în Divizia A1.

Unde mai pui că în acest sezon au fost mari probleme cu accidentările, fapt pentru care echipa pregătită de Rainer Vassiljev a tremurat serios pentru calificarea în play-off până în ultima etapă.

În ultima rundă a sezonului regular, zălăuanii s-au deplasat la Cluj-Napoca, acolo unde era de aşteptat o victorie cu 3 – 0 în faţa celor de la “U” Cluj. Meciul a fost oarecum fără istoric, iar SCM s-a impus într-o manieră categorică, în minim de seturi.

Astfel, în primul set, clujenii au reuşit 22 de puncte, în al doilea 15 puncte, iar în al treilea 21 de puncte. Zalăul şi-a făcut astfel datoria, aşa cum era şi de aşteptat şi spera că Baia Mare nu va reuşi “imposibilul” şi să se impună pe terenul multiplei campioane Arcada Galaţi.

Ca o adevărată campioană, Arcada şi-a respectat blazonul şi a câştigat cu 3 – 0 duelul cu Ştiinţa Explorări Baia Mare, rezultat care trimite SCM Zalău în play-off şi Ştiinţa Explorări Baia Mare în play-out.

Mai mult, în prima rundă a play-off-ului, Arcada Galaţi se va înfrunta cu SCM Zalău.

“U” Cluj – SCM Zalău 0 – 3 (-22, -15, -21)

You may also like

Leave a Comment