Responsive Menu
Add more content here...


HC Zalău respiră din nou aerul tare de la Cheile Grădiştei

Deşi mai sunt doar 5 etape din acest campionat, antrenorul Gheorghe Tadici a decis să îşi ducă din nou jucătoarele într-un stagiu de pregătire în staţiunea montană din judeţul Braşov, acolo unde sălăjencele sunt abonate de ani buni. În acest stagiu de pregătire, HC Zalău şi-a programat şi două jocuri amicale cu divizionara secundă, CSM Slatina

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1.1K views
A+A-
Reset

Campionatul Ligii Naţionale este întrerupt de mai bine de două săptămâni, perioadă în care au avut loc meciurile naţionalei României din preliminariile Campionatului European, cu Bosnia şi Grecia, dar şi amicalul din Franţa.

Nu mai puţin de cinci jucătoare de la HC Zalău au fost convocate la loturile naţionale. Roberta Stamin şi Ioana Bălăceanu au fost chemate de Florentin Pera la lotul României, în timp ce Emilija Lazic, Tatyana Prycop şi Andriyana Naumenko au fost la naţionalele Serbiei, respectiv Ucrainei.

În ciuda faptului că în această perioadă a beneficiat de un lot restrâns, antrenorul Gheorghe Tadici a decis să îşi ducă din nou echipa în pregătire centralizată la Cheile Grădiştei. Asta deşi mai sunt doar 5 etape din acest campionat, în care sălăjencele pot răsufla uşurate, deoarece au scăpat de retrogradarea directă.

La Cheile Grădiştei, sălăjencele sunt abonate, că e vară, iarnă, mai nou şi primăvară sau când se mai iveşte câte o deplasare lungă în partea de sud-est a ţării, HC Zalău preferând de multe ori să înopteze la munte.

Delegaţia Zalăului a plecat la Cheile Grădiştei marţea trecută şi va reveni acasă în aceste zile. Gruparea de sub Meseş şi-a programat şi două jocuri amicale în staţiunea montană, cu divizionara secundă, CSM Slatina.

După întoarcerea din cantonament, HC Zalău va continua pregătirea pe plan local pentru jocurile care urmează în campionat.

Pe 27 aprilie, HC Zalău va întâlni SCM Craiova, pe teren propriu, în cadrul etapei a XXII-a. Tot pe teren propriu va juca gruparea de sub Meseş şi în etapa a XXIII-a, pe 1 mai, urmând să primească vizita celor de la Corona Braşov.

You may also like

Leave a Comment