Responsive Menu
Add more content here...


Încă o jucătoare de la HC Zalău, convocată la naţionala României!

După Roberta Stamin, gruparea de sub Meseş are încă o jucătoare convocată la lotul naţional al României. Este vorba despre tânăra Ioana Bălăceanu, convocată în vederea pregătirii centralizate şi a partidei amicale cu Franţa

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1.3K views
A+A-
Reset

Ioana Bălăceanu a ajuns în vara anului 2021 la Zalău. A avut un început bun, dar evoluţia sa a fost întreruptă de o accidentare gravă. A revenit mai puternică decât niciodată, a muncit mult, iar evoluţiile sale au fost din ce în ce mai bune. Ba mai mult, handbalista a intrat şi în vizorul antrenorului de la echipa naţională a României, iar visul de a evolua sub tricolor i se va îndeplini în această lună.

Handbalista a fost convocată, în premieră, la naţionala României de selecţionerul Florentin Pera. Handbalista se va deplasa în capitală pentru pregătirea centralizată dinaintea meciului de verificare împotriva reprezentativei similare a Franţei.

“A venit și a 6-a convocare din această perioadă la loturile naționale pe adresa clubului nostru.  Ioana Bălăceanu a fost convocată la naționala României în vederea pregătirii centralizate și a jocului de verificare disputat impotriva Franței in data de 15 aprilie. Pe această cale îi urăm mult succes!”, este comunicatul emis de clubul zălăuan.

Alături de Bălăceanu, de la HC Zalău au mai fost convocate Roberta Stamin (România), Emijla Lazic (Serbia), Andryiana Naumenko (Ucraina), Tatyana Prycop (Ucraina) şi Ioana Dănilescu (România-tineret).

Înainte să ajungă la HC Zalău, Ioana Bălăceanu a mai evoluat la Dunărea Brăila, după ce anterior evoluase pentur CNE Râmnicu Vâlcea. De menţionat este faptul că Ioana nu este străină de acţiunile loturilor naţional, fiind selecţionată la reprezentativele de juniori sau tineret.

Bălăceanu a început handbalul la Veraflor Braşov, după care a trecut la ACS Transilvania Braşov, înainte de a se transfera la CNE Râmnicu Vâlcea.

Cu Transilvania Braşov a cucerit titlul de campioană naţională la junioare 2, în 2018.

You may also like

Leave a Comment