Responsive Menu
Add more content here...


S-a încheiat telenovela. Andreea Bujor lasă Zalăul pentru SCM Rm. Vâlcea

Clubul vâlcean a emis un comunicat de presă prin care a precizat că handbalista este cea mai nouă componentă a lotului roş-albastru. Bujor se va alătura noii sale echipe din vară

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 209 views
A+A-
Reset

Era vara anului 2021 când Andreea Bujor ajungea la HC Zalău. Era o mare speranţă a handbalului românesc, iar Gheorghe Tadici o vedea ca pe o viitoare Valeria Motogna. Începutul colaborării dintre cele două părţi a fost promiţător, însă relaţia se încheie într-un mod, să spunem nu foarte plăcut.

S-a vorbit şi s-a scris mult pe acest subiect. Sportiva a intrat în dizgraţia antrenorului de la HC Zalău, de multe ori fiind neinclusă în lot în acest sezon. Cele două părţii s-au judecat şi pe la comisiile Federaţiei, Andreea Bujor solicitând să devină liberă de contract, propunere refuzată.

În iarnă, handbalista ar fi avut mai multe propuneri de la echipe fruntaşe, însă clubul zălăuan nu a lăsat-o să plece. Situaţia nu s-a remediat nici în primăvară, iar jucătoare a evoluat mai mult la tineret.

Însă, până la urmă, telenovela se va încheia. În urmă cu puţin timp, SCM Râmnicu Vâlcea a emis un comunicat de presă prin care anunţa că Andreea Bujor este “cea mai nouă componentă a lotului roş-albastru”. Sportiva se va alătura noii sale echipe începând cu vara acestui an, o dată cu pregătirile pentru noul sezon competiţional, 2024 – 2025.

Andreea Bujor evoluează pe postul de inter stânga şi are 186 cm înălţime se mai arată în comunicatul emis de clubul vâlcean.

“Sunt încântată să mă alătur acestei echipe din sezonul viitor şi îmi doresc să avem doar rezultate pozitive. Venirea la Vâlcea este o mare oportunitate pentru mine şi abia aştept să îmi cunosc colegele şi să contribui la obiectivele echipei alături de ele”, a declarat Andreea Bujor pentru site-ul oficial al SCM Rm. Vâlcea.

Mai multe pe acest subiect, în ziarul Sportul Sălăjean din 10 aprilie.

You may also like

Leave a Comment