Responsive Menu
Add more content here...


Vicecampioana dă startul pregătirilor pentru noul sezon

by Ionuţ COSTINAŞ
1 comment 16 views
A+A-
Reset

SCM Zalău revine la treabă începând de luni, când antrenorii Marius Lazăr şi Andrei Păun vor conduce primul antrenament. Formaţia zălăuană va avea la dispoziţie două luni să se pregătească, startul campionatului fiind programat la început de octombrie

Vacanţa voleibaliştilor de la SCM Zalău se apropie de final, iar începând de săptămâna viitoare, jucătorii vicecampioanei vor reveni la antrenamente. Luni, gruparea de sub Meseş a programat reunirea lotului şi totodată primul antrenament pentru noul sezon.

Jucătorii revin la treabă după o vacanţă lungă de mai bine de 3 luni. Pe 20 aprilie s-a terminat sezonul trecut, astfel că imediat după turneul de la Galaţi jucătorii au primit liber.

Din lotul cu care în sezonul trecut s-a cucerit medalia de argint, au mai rămas Liviu Rîpeanu, Andrei Mihalescu, Cristian Porumb, Mihail Mărginean şi Mihai Coasă, în timp ce la capitolul noutăţi sunt până în momentul de faţă sunt şase voleibalişti, Rareş Bălean, Bruno Ruivo, Volodymyr Kovalchuk, Aleksandar Minić, Tudor Balu şi Cristian Palacios.

În aceste zile lotul va fi definitivat cu încă doi jucători, astfel că antrenorii Marius Lazăr şi Andrei Păun îi vor avea la dispoziţi pe toţi jucătorii la pregătire încă din primele zile de la reunire. 

La primele antrenamente vor fi prezenţi toţi jucătorii români, însă la Zalău au şanse mari să ajungă toţi străinii încă din prima săptămână. În acest sens, în această perioadă conducerea a făcut demersurile necesare pentru ca străinii să poată intra în posesia vizelor şi să vină în România.

“În proporţie de 90% vom avea tot lotul la dispoziţie din prima săptămână. Avem la dispoziţie două luni să ne pregătim şi timpul este suficient. Chiar dacă vin după o vacanţă lungă, majoritatea jucătorilor s-au mai pregătit pentru a-şi menţine tonusul”, spune tehnicianul vicecampioanei.

Campionatul Diviziei A1 va lua startul la începutul lunii octombrie, iar în prima etapă, SCM Zalău va juca în deplasare la Timişoara. După disputarea sezonului regulat format din 22 de etape, primele opt clasate vor intra în play-off, iar echipele de pe locurile 9 – 12 vor juca în play-out.

“De săptămâna viitoare vom începe treaba şi ne vom pregăti pe plan local. Avem în plan să disputăm mai multe jocuri amicale, dar acestea vor avea loc în a doua parte a lunii septembrie. Până atunci ne vom pune la punct cu pregătirea fizică”.

Marius Lazăr

You may also like

1 comment

stelu 6 August 2021 - 11:01

Râpeanu nu Rîpeanu

Reply

Leave a Comment