Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău lucrează la ultimele achiziţii

Gruparea de sub Meseş se află în negocieri cu un voleibalist ce joacă pe postul de secund şi urmează să mai transfere un jucător care să acopere postul de centru


Vicecampioana României a ajuns la şase achiziţii în această vară. Rareş Bălean, Bruno  Ruivo,  Volodymyr Kovalchuk, Aleksandar Minić, Tudor Balu şi Cristian Palacios sunt noutăţile din tabăra vicecampioanei, însă campania de achiziţii se va finaliza  după ce va mai fi adus un voleibalist pe postul de secund, dar şi un jucător care să acopere postul de centru.

“Vom mai transfera unul,  chiar doi jucători şi suntem în discuţii cu un secund, dar căutăm şi un centru. Avem variante atât din ţară cât şi din străinătate”, spune managerul Adrian Feher.

În ce priveşte aducerea unui secund, vicecampioana se află în negocieri cu  Stojan Iliev, un jucător tânăr, de 22 de ani, care joacă în Naţionala Macedoniei.

Jucătorul a evoluat în sezonul trecut pentru MOK Mursa, în Croaţia, cu care a fost vicecampion, dar are în palmares trei tiluri în ţara sa natală cu OK Strumica.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1