Responsive Menu
Add more content here...


Vacanţa se apropie de final. Vicecampioana revine la treabă la început de august

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 12 views
A+A-
Reset

Reunirea celor de la SCM Zalău este programată peste două săptămâni. Formaţia zălăuană se va pregăti pe plan local şi nu va opta pentru un cantonament montan

Campionatul trecut al Divizie A1 s-a termiant în luna aprilie, astfel că pauza între cele două sezoane este de 6 luni. Voleibaliştii zălăuani au avut o vacanţă lungă de aproape patru luni, însă se pregătesc să revină la treabă pentru a pregăti  sezonul următor. SCM Zalău se va reuni la începutul lunii august şi va avea la dispoziţie două luni să se pregătească pentru sezonul următor. Vicecampioana se va pregăti pe plan local şi nu optează pentru un cantonament montan, deoarece managerul Adrian Feher susţine că există condiţii bune de pregătire şi refacere şi la Zalău.

“Preferăm să cheltuim banii pe altceva.  Avem sală de forţă foarte bună la Zalău, saună, masă, iar dacă vrem antrenamente montante, Meseşul este foarte aproape. Nu văd de ce să cheltuim banii în altă parte, dacă aceleaşi condiţii le găsim şi pe plan local”, spune Adrian Feher.

Startul Diviziei A1 se dă la început de octombrie, iar în prima etapă, SCM Zalău urmează să joace în deplasare la CSM Timişoara. Se anunţă un sezon mult mai dificil pentru vicecampioana României, care va juca şi în Cupa CEV, urmând să întâlnească în 16-zecimi titrata echipă Modena.

În Cupa României, SCM Zalău va juca în sferturi cu învingătoarea dintre CSM Timişoara şi Explorări Baia Mare.

You may also like

Leave a Comment