Responsive Menu
Add more content here...


Doliu în comuna Bobota. Tânărul de 37 de ani aflat în comă de o lună de zile a DECEDAT

by Mihai POP
0 comment 68 views
A+A-
Reset

Gheorghe Marta Ardelean, tânărul de 37 de ani din satul Derşida, care a suferit un accident de muncă a fost o lună de zile în comă. În ciuda eforturilor medicilor acesta a decedat şi a lăsat în urma sa o soţie, dar şi trei copii de 7 ani, 6 ani și un îngeraș de doar 4 luni

În urmă cu o lună de zile, Gheorghe Marta Ardelean, un bărbat din comuna Bobota a suferit un grav accident de muncă.

În timp ce îşi ajuta nişte apropiaţi, tânărul de 37 de ani ar fi căzut de la mare înălţime şi a suferit leziuni multiple, intrând în stare comă. Sălăjeanul a fost transportat la o clinică de Cluj-Napoca, acolo unde medicii au făcut tot efortul pentru ca pacientul să îşi revină.

Cu toţii au aşteptat un miracol, pentru ca bărbatul să îşi revină şi să ajungă cu bine acasă la familia sa, însă în ciuda eforturilor medicilor, acesta a decedat.

În urma sa au rămas o soţie, dar şi trei copii de 7 ani, 6 ani și un îngeraș de doar 4 luni.

Pe reţelele de socializare, apropiaţii au făcut un apel umanitar pentru ca oamenii cu suflet mare să ajute familia aflată în mare necaz.

„Zi de doliu și de disperare. Acestea sunt printre ultimele amintiri pe care cei trei micuți le vor avea cu tăticul lor ,Gheorghe Marta Ardelean ,ne-a părăsit. După cinci săptămâni de când, Ghiță ,a avut teribilul accident, accident care nu i-a mai permis să-și îmbrățișeze copilașii ,soția și pe cei dragi, a plecat,ne-a părăsit . A rămas în urma lui o familie pe care el si-a propus să o facă fericită și înfloritoare,nu a fost să fie 😔 Dumnezeu să-l primească alături de îngeri și să-și poată proteja de acolo de sus familia lui dragă .Cu acordul soției lui , fac un apel la toți cei care vor citi acest mesaj ,să faceți un efort și să sprijiniți această familie îndurerată , fiecare cu cât poate . Dumnezeu să vă primească jertfa!

IBAN-ul in RON este: RO83BTRLRONCRT0421720601

Ardelean Martha Andrea

Va multumesc„, este mesajul postat pe reţelele de socializare

You may also like

Leave a Comment