Responsive Menu
Add more content here...


Tinerii judoka de la SCM Zalău, prima experienţă la Naţionale

Marieta Pop, Alexandru Stevar şi Ilyes Andras au reprezentat clubul de la poalele Meseşului la Campionatul Naţional U18 de judo de la Satu Mare

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 35 views
A+A-
Reset

În zilele trecute, Sala LPS “Ecaterina Both” din Satu Mare a găzduit Campinonatul Naţional de Judo U18 individual, masculin şi feminin. Cea mai importantă competiţie a începutului de an a adunat la start aproape 350 de sportivi de la zeci de cluburi din toată ţara.

Organizatorii au pregătit trei suprafeţe de luptă şi timp ce trei zile a fost un adevărat maraton de judo la Satu Mare.

Evenimentul a fost organizat de către Federaţia Română de Judo şi a adunat cei mai buni sportivi din ţară la această categorie de vârstă. Pe lista de start a competiţiei s-au aflat şi trei sportivi de la SCM Zalău, însoţiţi de antrenorul Ionuţ Cuibuş.

Vorbim despre Marieta Pop (70 kg), Alexandru Stevar (66 kg) şi Ilyes Andras (70 kg). Toţi s-au aflat la prima experienţă la o competiţie de asemenea anvergură. A fost şi o competiţie acerbă cu câte 40 de sportivi pe categorie.

Nivelul a fost ridicat, iar sălăjenii aflaţi la prima experienţă la Naţionale au fost copleşiţi de emoţii.

Însă, cu siguranţă că experienţa este una benefică în vederea următoarelor competiţii.

Ediţia din acest an a Campionatului Naţionala propus întreceri la feminin: -40 kg,-44 kg, -48 kg, -52 kg, -57 kg, -63 kg, iar la masculin: -46 kg, -50 kg, -55 kg, -60 kg, -66 kg -73 kg.

“A fost un nivel destul de ridicat şi a fost greu pentru noi. Noi încă suntem la început de drum şi nu suntem formaţi ca nucleu. Sportivii noştri au fost pentru prima dată la un Campionat Naţional”, ne-a declarat antrenorul Ionuţ Cuibuş.

You may also like

Leave a Comment