Judoka de la SCM Zalău au urcat de opt ori pe podium la un turneu internaţional la Carei

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 79 views
A+A-
Reset

Municipiul Carei a fost gazda unui puternic turneu de judo la finele săptămânii trecute. În sala de sport a Liceului Tehnologic “Iuliu Maniu” peste 320 de sportivi din ţări precum România, Ungaria, Slovacia, Serbia şi Ucraina s-au întrecut la a doua ediţie a Cupei Oraşului Carei.

A fost o prezenţă numeroasă, iar nivelul a fost destul de ridicat. Prezentă la acest turneu a fost şi o delegaţie formată din 10 sportivi de la SCM Zalău, alături de antrenorul Valer Tout.

Din lotul sălăjean prezent la competiţia din Carei, nu mai puţin de 8 au urcat pe podium, iar un sportiv l-a ratat la “mustaţă”, obţinând doar locul 4. Cel mai bun rezultat a fost obţinut de către sportiva Sonia Iluţă care a obţinut medalia de aur. Kardos Andreea şi Buzogani Ambra au cucerit medaliile de argint, în timp ce cinci sportivi au obţinut bronzul. Maria Ştirb, Andrei Sălăjean, Denis Bălănean, Sebastian Orgas şi Darius Dragoş s-au clasat pe locul al treilea. Alex Fărcaş a fost şi el foarte aproape de medalie, dar în final s-a clasat pe locul 4. La finalul competiţiei s-a întocmit şi un clasament general pe echipe, iar SCM Zalău s-a clasat pe locul 9 din 29 de cluburi participante.

“A fost foarte greu, dar minunat. O competiţie frumoasă cu prezenţă numeroasă şi un nivel destul de ridicat. Pentru noi a fost o competiţie reuşită şi sportivii s-au descurcat bine”, ne-a declarat antrenorul Valer Tout.

You may also like

Leave a Comment