Responsive Menu
Add more content here...


Profesorul Gheorghe Pop, preşedinte CS Omega Şimleu Silvaniei: “Cupa Dani San Zalău, o atmosferă demnă de un Campionat Național”

La competiţia desfăşurată sâmbătă, 23 martie, la Zalău, sportivii de la Omega Şimleu Silvaniei au cucerit peste 20 de medalii

by Sportul Salajean
0 comment 47 views
A+A-
Reset

Sămbătă, 23.03.2024, Sala de Sport a Școlii Ginaziale *Corneliu Coposu* din Zalău, a fost gazda celei de-a V-a ediție a turneului Cupa Dani San, la Karate W.S.F.

Clubul organizator a fost C.S. Dani San din Zalău (preşedinte Lucian Chiş), care a oferit medalii, diplome și trofee celor mai harnici karateka, iar conducătorilor de cluburi le-au fost oferite plachete tematice .

Aproape 150 de sportivi din județele Sălaj, Maramureș, Bihor și Hunedoara s-au întrecut în probe de kata individual și kumite individual ( W.S.F. sportiv și Sanbon Shobu).

A fost o atmosferă destinsă, cu meciuri frumoase, copii bine pregătiți, familia A.N.A.K. (ASOCIAȚIA NORD AMICAL KARATE) s-a reunit din nou cu un număr mare de participanți. Număr mare, dar și în continuă creștere, o atmosferă demnă de un Campionat Național.

O brigadă de arbitri competenți, formați în seminariile A.N.A.K. , arbitri care în mare parte au oficiat intreceri naționale și internaționale.

Lotul șimleuan, lot comun C.S. Omega și Clubul Copiilor, a fost alcătuit din 17 sportivi și 3 arbitri, care, cu toții s-au comportat exemplar, inclusiv cei de secțiunea speranțe.

Ne-am întors cu medalii multe, astfel:

Locuri I și medalii de aur au primit: Gui Iulia, Filip Amira, Olteanu Marina (2), Pop Maia (2), Osz Norbert, Zmole Victor, Silaghi Tudor și Torje Matei (2).

Locuri II și medalii de argint au primit: Mudure Eduard, Szatmari Raul, Cherecheș Ștefan, Tălpălaru Darius și Bakai Patrik.

Locuri III și medalii de bronz: Sabo Alexia (2), Filip Amira, Lupou David, Bede Alexander, Roșan Casian și Bakai Patrik.

Arbitrii noștri: Pop Maia, Pop Tania și Gal Nicolae au avut o prestație fără reproș la toate secțiunile de concurs.

Felicit sincer întregul lot șimleuan, mulțumim gazdelor pentru felul în care ne-au primit și urăm mult succes Lotului Național al României, care în perioada 11-14 aprilie participă la Campionatul Mondial de la Albena, din Bulgaria.

Prof. Pop Gheorghe     

You may also like

Leave a Comment