Responsive Menu
Add more content here...


Zălăuanul Ionuţ Cuibuş s-a perfecţionat la Poiana Braşov la un stagiu condus de Darcel Yandzi

Antrenorul secţiei de judo de la SCM Zalău a participat la un stagiu de pregătire susţinut de renumitul judoka francez, fost participant la Jocurile Olimpice

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 713 views
A+A-
Reset

Ionuţ Cuibuş este unul dintre antrenorii secţiei de judo de la SCM Zalău. Însă, continuă să practice acest sport şi în calitate de sportiv, reuşind în acest an să câştige pentru al treilea an consecutiv titlul naţional.

În carieră are peste 30 de medalii de aur naţionale şi internaţionale, plus alte clasări pe podium. Timp de trei ani a concurat şi în Franţa, reuşind să strângă mai multe medalii în anul 2014.

Tot de perioada din hexagon se leagă şi cucerirea a două centuri, albastră şi maro.

A acumulat o experienţă vastă în cariera de sportiv, dorind acum să împărtăşească copiilor dornici de practicarea acestui sport din învăţămintele sale.

Îşi doreşte să se perfecţioneze în meseria de antrenor şi tocmai de accea la finele săptămânii trecute a participat la un stagiu de pregătire în Poiana Braşov, alături de peste 200 de antrenori. Stagiul a fost condus de cunoscutul Darcel Yandzi, denumit “inginer de mişcare”.

În cadrul stagiului, Ionuţ Cuibuş a învăţat şi practicat mai multe tehnici specifice pe care va dori să le pună în practică şi la antrenamentele cu copiii de la SCM Zalău.

“Acest om parcă ne învaţă cum să ne deplasăm pe tatami”, ne-a declarat Ionuţ Cuibuş.

Înainte de stagiul de la Poiana Braşov, zălăuanul a fost prezent şi la Adunarea Generală a Federaţiei, la Bucureşti.

Cât despre SCM Zalău, pentru secţia de judo urmează luna viitoare o competiţie internaţională la Satu Mare.

You may also like

Leave a Comment