Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, tot cu prima şansă la play-off şi după înfrângerea cu Explorări Baia Mare

Deşi a pierdut neaşteptat pe teren propriu, formaţia zălăuană păstrează în continuare şanse mari la calificarea în faza superioară a campionatului. Gruparea antrenată de Rainer Vassiljev este tot pe locul 8, cu 24 de puncte şi are un avantaj de două puncte faţă de Explorări Baia Mare. În plus, zălăuanii mai au de jucat trei partide din retur, faţă de două câte mai au maramureşenii

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 16 views
A+A-
Reset

În acest retur de campionat, SCM Zalău a făcut destule meciuri bune în faţa granzilor campionatului. A luat punct la Dinamo, la Craiova, dar şi în faţa liderului Corona Braşov. Mai mult, gruparea de sub Meseş a reuşit să câştige contra Stelei, tocmai la Bucureşti.

Sâmbătă, în cadrul etapei a XX-a, SCM Zalău a înregistrat o înfrângere ruşinoasă pe teren propriu, fiind învinsă categoric de Explorări Baia Mare, o echipă mai slab clasată. Maramureşenii s-au impus cu 3 – 0 sub Meseş şi au amânat bucuria calificării în play-off în tabăra Zalăului.

“Aceste înfrângeri neaşteptate fac şi ele parte din sport. Nu mă aşteptam însă la lipsa reacţiei din partea noastră. Am făcut jocuri bune tot returul şi nu doar că am obţinut puncte cu fruntaşele campionatului, dar am avut mingi de meci cu Dinamo, Craiova şi Corona Braşov. Nici prin gând nu îmi trecea că ne vom prezenta în acest mod la meciul cu Baia Mare. Este un rezultat care ne dă de gândit”, ne-a declarat Adrian Feher.

Chiar şi după această înfrângere, SCM Zalău tot are şanse mari de a merge în play-off. În continuare, formaţia antrenată de Rainer Vassiljev este tot pe locul 8, cu 24 de puncte şi are un avantaj de două puncte faţă de Explorări Baia Mare. În plus, zălăuanii mai au de jucat trei partide din retur, faţă de două câte mai au maramureşenii.

“În mod normal nu se pune problema să nu ajungem în play-off. La rezultate normale, noi trebuie să învingem la Cluj şi vom fi calificaţi în play-off. Trebuie să ne concentrăm pentru a fi şi matematic în play-off, iar de pe ce loc vom intra, contează mai puţin. Sunt echipe puternice, drept dovadă că Steaua vicecampioana de anul trecut a pierdut la Baia Mare. Campionatul puternic aduce lume în sală”, spune managerul secţiei de volei.

You may also like

Leave a Comment