Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău, pregătită pentru duelul decisiv cu Arcada. “Galaţi rămâne favorită, dar eu am încredere în băieţii noştri că pot face un meci mare”

Sâmbătă va avea loc meciul decisiv dintre SCM Zalău şi Arcada Galaţi pentru accederea în semifinalele Diviziei A1. După două meciuri este egalitate, 1 la 1, iar cine va câştiga sâmbătă se va califica mai departe

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 34 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a reuşit să surprindă pe toată lumea după ce a învins Arcada Galaţi cu 3 – 0 şi a relansat lupta pentru calificarea în semifinalele campionatului. A fost o victorie frumoasă prin care zălăuanii au demonstrat că se pot lupta de la egal la egal cu cea mai bună echipă de volei din România în ultimii cinci an.

“Victoria împotriva campioanei României din ultimii cinci ani nu poate decât să ne bucure. Am egalat scorul în play-off şi vom juca meciul decisiv la Galaţi. Arcada este o echipă formată din jucători foarte valoroşi, pregătită de un antrenor foarte bun, campion al ultimelor şase sezoane. Sigur, Galaţi rămâne favorită în meciul de sâmbătă, dar eu am încredere în băieţii noştri că pot face un meci mare”, este de părere Adrian Feher, managerul secţiei de volei de la SCM Zalău.

Meciul decisiv dintre Arcada Galaţi şi SCM Zalău va avea loc sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 19.00. Cine va câştiga se califică în semifinalele Diviziei A1, în timp ce pierzătoarea va intra în lupta pentru locurile 5 – 8.

“Ne apropiem de finalul sezonului şi echipa noastră a făcut meciuri bune cu echipe importante ale campionatului. Am avut mingi de meci cu Dinamo, am învins Steaua, Craiova şi Arcada. Rainer este un antrenor tânăr, dar care a activat poate în cel mai tare volei din lume, cel polonez. Pregăteşte meciurile la nivel european acest lucru făcând să nu se vadă diferenţa de buget între SCM Zalău şi echipele de top”, a menţionat Feher.

You may also like

Leave a Comment