Responsive Menu
Add more content here...


Tenismenii sălăjeni s-au remarcat la o competiţie de dublu la Cluj-Napoca

Mai mulţi sportivii din judeţul Sălaj s-au aflat la startul Cupa Hoia - Trofeul Sport Play System, competiţie desfăşurat în municipiul Cluj-Napoca

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 41 views
A+A-
Reset

Zilele trecute, tenismenii sălăjeni au avut parte de un nou turneu regional, iar mulţi dintre ei s-au aflat la startul Cupa Hoia – Trofeul Sport Play System, competiţie organizată de un club din Cluj-Napoca, în municipiul de pe Someş, sub egida Federaţiei Române de Tenis. A fost o competiţie de dublu, desfăşurată la mai multe categorii de vârstă la feminin, masculin şi mixt.

Patrik Bolduţ (ACS Sergiu Carp Tennis Club şi SCM Zalău) a făcut pereche la dublu mixt cu Nicola Codrea de la Asociația Club Sportiv Sarah, cei doi reuşind să câştige competiţia de dublu mixt la categoria 14 ani. Patrik Bolduţ a câştigat şi în proba de dublu masculin, acolo unde a făcut echipă cu Cristian Tuturuga.

La categoria 10 ani, Tudor Ionuţaş (ACS Sergiu Carp Tennis Club) a avut prestaţii bune, reuşind să ajungă în semifinale la proba de dublu băieţi, în timp ce la dublu mixt s-a clasat pe locul 1, făcând pereche cu Aniela Ilieş de la CS Marc Tennis.

La categoria de vârstă 12 ani, Rania Pop de la CSM Zalău s-a clasat pe locul 3 în proba de dublu fete, alături de Teodora Popescu, în timp ce la dublu mixt a ajuns până în sferturile de finală.

You may also like

Leave a Comment