Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău pleacă în cantonament la Arad

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 188 views
A+A-
Reset

Vineri este programată plecarea în stagiul de pregătire de la Arad, urmând ca sâmbătă, zălăuanii să dispute un nou meci amical, contra celor de la CSC Dumbrăviţa

Timp de două săptămâni, fotbaliştii de la SCM Zalău
s-au pregătit pe plan local, după ce reunirea a avut loc pe data de 15 ianuarie. În această perioadă, Zalăul a avut programate şi două partide amicale, însă, doar cel cu Unirea Dej s-a disputat.

La finele săptămânii, SCM Zalău va pleca în cantonamentul de la Arad, nu înainte de mai disputat un joc amical, la Cluj-Napoca, cu ACS Mediaş.

Plecarea în cantonament va avea loc vineri, urmând ca sâmbătă să aibă loc un alt meci amical, împotriva celor de la CSC Dumbrăviţa. Zălăuanii se vor pregăti la Arad în perioada 2 – 15 februarie, iar lotul care va face pregătirea va fi definitivat după amicalul de azi, cu ACS Mediaş.

În ultimii trei ani, SCM Zalău a efectuat cantonamentul de iarnă în staţiunea Băile Felix, după ce anterior acestei locaţii s-a pregătit şi la Cheile Grădiştei.

Însă, pentru acest an, liderul Seriei a X-a din Liga a III-a schimbă locaţia. Clubul de la poalele Meseşului se va pregăti intens pe Stadionul Motorul din Arad pentru partea a doua a sezonului în care visează la promovarea în Liga a II-a.

You may also like

Leave a Comment