Responsive Menu
Add more content here...


Juniorii U19 de la SCM Zalău au încheiat sezonul cu o victorie la scor

În ultima etapă din play-out, formaţia antrenată de Alexandru Pop a trecut cu 5 – 1 de CSS 2 Baia Mare. A fost ultimul joc din această stagiune, pe care SCM Zalău U19 o încheie pe locul 3 în play-out, fază în care a obţinut cinci victorii în opt etape

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 601 views
A+A-
Reset

Pentru juniorii U19 de la SCM Zalău sezonul 2023 – 2024 s-a încheiat oficial sâmbătă, când a avut loc ultima etapă din play-out-ul Seriei a VIII-a.

Pe acest final de sezon, formaţia antrenată de Alexandru Pop a atins o formă sportivă bună, reuşind să lege victoriile. Succesul de la FC Bihor nu a fost unul întâmplător, astfel că SCM Zalău U19 a arătat foarte bine şi în partida de sâmbătă, de la Mirşid, cu CSS 2 Baia Mare.

Zălăuanii s-au impus cu un categoric 5 – 1, având avantaj de două goluri încă din prima repriză, după reuşitele lui Stoica şi Cristea.

În partea secundă, tot SCM Zalău a fost echipa care a dominat autoritar şi a mai înscris alte trei goluri prin Bora, Geană şi Silaghi, în timp ce maramureşenii au înscris doar golul de onoare.

”A fost o victorie clară, după un meci dominat autoritar de către noi. Păcat că s-a terminat sezonul fiindcă acum echipa era într-o formă bună. Am avut o primăvară bună. Dacă ne-am fi comportat aşa şi în toamnă, altele ar fi fost rezultatele. Sunt încântat că avem un nucleu format din jucători născuţi în 2006, iar cu ce mai vin de la 2007, în sezonul viitor ne putem propune primele locuri. Atunci vom avea alte pretenţii. Important că am dat jucători la echipa mare şi vom mai da. Avem câţiva jucători buni, de perspectivă”, ne-a declarat antrenorul Alexandru Pop.

Cinci victorii şi trei înfrângeri a înregistrat SCM Zalău U19 în play-out-ul Seriei a VIII-a, acolo unde s-a clasat pe locul 3, cu 25 de puncte. Pe primele două poziţii au terminat Academia Partium şi FC Bihor Oradea.

You may also like

Leave a Comment