Responsive Menu
Add more content here...


Cristian Terheș: „Din disperare, pentru a menține căpușate pozițiile din stat din care au prădat și trădat România și pe români, PSD și PNL vor să comaseze alegerile”

by Mihai POP
0 comment 204 views
A+A-
Reset

Din disperare, pentru a menține căpușate pozițiile din stat din care au prădat și trădat România și pe români, PSD și PNL vor să comaseze alegerile europarlamentare cu cele locale, crezând că astfel se vor putea salva.PSD și PNL vor ca dezbaterea privind susținerea pe care au dat-o de aproape 5 ani pentru toate politicile publice neomarxiste promovate de Ursula von der Leyen, care au falimentat Europa, să fie înlocuită cu dezbaterea despre temele locale. Evident că oamenii nu mai pot fi păcăliți, afirmă pe Facebook europarlamentarul Cristian Terheș


PSD și PNL vor ca dezbaterea privind susținerea pe care au dat-o de aproape 5 ani pentru toate politicile publice neomarxiste promovate de Ursula von der Leyen, care au falimentat Europa, să fie înlocuită cu dezbaterea despre temele locale. Evident că oamenii nu mai pot fi păcăliți.

Argumentele societății civile și a celor care mai cred în democrație că, prin comasarea celor două feluri de alegeri, se încalcă democrația și dreptul la vot al românilor sunt justificate.

În tot răul, însă, e și un bine: prin această comasare PSD și PNL dau șansă tuturor forțelor național-suveraniste să aibă sute de mii de candidați în toate ungherele din România, care vor avea ocazia sa vorbească despre utopiile neomarxiste propuse de Ursula von der Leyen și susținute de PSD și PNL, Ciolacu și Ciucă.

De aproape 5 ani europarlamentarii PSD și PNL au votat ca orbii toate nenorocirile propuse de Ursula von der Leyen și Timmermans, care au distrus economia europeană și sărăcit populația.

E timpul ca fiecare român să se implice în această luptă. Cine dorește să candideze la alegerile locale din partea PNCR – Partidul National Conservator Roman poate să ne scrie pe adresa contact@pncr.ro.

Doar uniți îi învingem și ne salvăm țara!, transmite Cristian Terheș, europarlamentar România.

You may also like

Leave a Comment