Zălăuanca Antonia Biro, finalistă la Cupa Aceline de la Cluj-Napoca

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 339 views
A+A-
Reset

Sportiva legitimată la ACS Sergiu Carp Tennis Club a reuşit ajungă până în finala
categoriei 14 ani fete la competiţia de tenis desfăşurată în judeţul vecin

Weekend-ul precedent a fost activitate intensă la terenurile de tenis ale ACS Aceline din Cluj-Napoca. A avut loc Cupa Aceline, turneu ce face parte din calendarul Federaţiei Române de Tenis şi care s-a desfăşurat la mai multe categorii de vârstă. Arbitrul principal la acest turneu a fost zălăuanul Andrei Brisc, unul dintre cei mai valoroşi arbitri din ţară, cu meciuri oficiate în circuitele ATP sau WTA, precum şi la Billie Jean King Cup.

Însă, pe lângă Andrei Brisc, judeţul Sălaj a fost reprezentat şi de mai mulţi sportivi.Cel mai bun rezultat din rândul delegaţiei sălăjene a fost reuşit de Antonia Biro, sportivă legitimată la Sergiu Carp Tennis Club. 

Sportiva a fost favorita numărul 3 la categoria de vârstă U14 şi a beneficiat de primul tur
liber.

În sferturile de finală, Antonia a trecut în două seturi de o sportivă din judeţul Sibiu, calificându-se la pas în semifinale. În această fază a dat peste Melissa Kadar, tot din Sibiu, sportivă care a eliminat-o pe favorita numărul 2. Însă, sălăjeanca s-a impus cu 6 – 4, 6 – 4 şi a ajuns în finală.În ultimul act, Antonia Biro s-a duelat cu favorita principală, Patricia Irimieş de la CS Napoca Tenis Club Cluj-Napoca. Clujeanca s-a
impus în două seturi, iar Antonia Biro a încheiat turneul pe locul secund.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!