Responsive Menu
Add more content here...


SENZAŢIE în Liga a IV-a! Barcău Nuşfalău învinge liderul chiar pe Gâlgău Arena şi se apropie cu paşi mari spre primul titlu judeţean din istorie! Marea perdantă este Luceafărul Bălan

Luceafărul Bălan poate deveni marea perdantă din Liga a IV-a. Astfel, investiţiile masive făcute de clubul de pe Valea Almaşului şi armata de "stranieri" aduşi pe bani mulţi nu pot transforma tot timpul visele frumoase în realitate

by Călin ONICAŞ
0 comment 2.3K views
A+A-
Reset

Luceafărul Bălan – Barcău Nuşfalău 3 – 4 (0 – 3)!!!

În această după-amiază, pe Gâlgău Arena a avut loc meciului anului din Liga a IV-a. Faţă în faţa s-au aflat primele două clasate, Luceafărul Bălan şi Barcău Nuşfalău.

Altfel spus, campioana en-titre, o echipă în care s-au pompat foarte mulţi bani, atât de la Primărie, cât şi de la finanţatorul grupării. O echipă care a transferat o grămadă de jucători din alte judeţe, jucători care în cariera lor fotbalistică au activat la echipe din Liga a III-a şi chiar din Liga a II-a.

De cealaltă parte, o echipă care a strâns rândurile în această primăvară şi s-a mobilizat exemplar, mai ales după ce – inexplicabil – Consiliul Local a tăiat finanţarea. Chiar şi aşa, conducătorii grupării de pe Valea Barcăului au găsit soluţii şi CS Barcău şi-a continuat parcursul fără greşeală, care a adus echipa antrenată de Adrian Damian pe locul 1!

În etapa trecută, Nuşfalăul a urcat în fotoliul lider, datorită golaverajului superior. În urma derby-ului din această după-amiază, însă, CS Barcău Nuşalău a trecut de campioana Luceafărul Bălan mult mai uşor decât o arată scorul şi şi-a consolidat astfel poziţia pe prima treaptă a clasamentului din Liga a IV-a Sălaj!

CS Barcău a făcut instrucţie cu campioana Sălajului, chiar pe Gâlgău Arena!

Pe Gâlgău Arena, elevii lui Adrian Damian au făcut o primă repriză perfectă, surclasându-şi adversara. Astfel, CS Barcău Nuşalău a marcat nu mai puţin de trei ori, prin Adelin Neaga, Cătălin Pop și Andrei Şumălan!!!

Şi după revenirea de la vestiare, tot vicecampioana a condus ostilităţile în teren, marcând încă o dată, în minutul 54, prin acelaşi “argint viu” Adelin Neaga!

A fost nevoie ca “centralul” Paul Unimătan să indice punctul cu var, pentru ca actuala campioană a Sălajului să poată “sparge gheaţa”. Amfitrionii au reuşit să mai înscrie de două ori, ultima dată, chiar în minutul 90.

Dar, nu a fost suficient pentru a putea învinge în faţa grupării din Nuşfalău. Prin acest mare succes, CS Barcău şi-a deschis calea spre primul titlu de campioană a Sălajului!!!

Cu cinci etape înaintea finalului de sezon, Cosmin “Tassotti” Sabou şi compania au trei puncte în faţa campioanei, dar şi avantaj în meciurile directe, astfel că şansele sunt extrem de mari ca Barcău Nuşfalău să devină noua campioană a Sălajului!

 

Rezultatele complete din etapa a XXI-a din Liga a IV-a:

Cetatea Buciumi – Someşul Someş-Odorhei 7 – 2

ACS Bănişor Peceiu – AS Creaca Jac 1 – 5

Rapid Zimbor – Ardealul Crişeni 3 – 2

AS Venus Giurtelec – SCO Jibou 0 – 1

Inter Cizer – Unirea Mirşid 3 – 2

AS Cosniciu – FC Chieşd 1 – 4

 

În ediţia ziarului Sportul Sălăjean de joi, 2 mai, puteţi vedea mai multe detalii pe acest subiect.

You may also like

Leave a Comment