Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău – LPS Sebeş, pentru un loc în sferturile Campionatului Naţional U17

După ce a câştigat play-off-ul în Seria a VIII-a, formaţia antrenată de Marius Muntean s-a calificat în fazele eliminatorii ale competiţiei organizate de FRF. În faza optimilor de finală, SCM Zalău urmează să joace duminică, de la ora 14.00, pe teren propriu cu LPS Sebeş

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 522 views
A+A-
Reset

În Campionatul Naţional U17, SCM Zalău a avut un parcurs notabil în acest sezon, reuşind să câştige play-off-ul în Seria a VIII-a. Această performanţă a fost bifată cu două etape înaintea finalului de sezon regulat, astfel că ultimele două jocuri, cu FC Bihor Oradea şi Unirea Dej nu au mai contat.

Acest lucru s-a putut observa şi în scorurile înregistrate, zălăuanii fiind învinşi cu 4 – 0 de FC Bihor, în  timp ce în partida de sâmbătă, de la Mirşid, elevii lui Marius Muntean au pierdut la scor de neprezentare cu Unirea Dej.

Gândul zălăuanilor era la optimile de finală ale Campionatului Naţional, acolo unde SCM Zalău va juca sâmbătă, de la ora 14.00, la Mirşid.

FRF a stabilit în cursul zilei de luni partidele din această fază, iar SCM Zalău urmează să joace cu LPS Sebeş. Adversara Zalăului a activat în acest sezon în Seria a IX-a, reuşind o clasare pe locul secund, cu 44 de puncte, la 5 puncte de prima clasată, Gloria Bistriţa.

Cinci victorii, o remiză şi patru înfrângeri a înregistrat SCM Zalău în play-off, reuşind să câştige seria cu două puncte peste FC Bihor.

Programul jocurilor din optimile Campionatului Naţional U17:

CSS Craiova – Chindia Târgovişte

LPS Suceava – Gloria Bistriţa

FC Botoşani – ACS FC Bacău

CSC Şelimbăr – FC U Craiova

CSC Dumbrăviţa – AFC Hermannstadt

SCM Zalău – LPS Sebeş

Daco-Getica Bucureşti – Arena Academy

Progresul Spartac – Oţelul Galaţi

You may also like

Leave a Comment