Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Campioana Luceafărul Bălan se impune în derby-ul cu FC Chieşd

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 979 views
A+A-
Reset

Baza Sportivă “Viitorul” din Hereclean, una dintre cele mai moderne din judeţ, a găzduit derby-ul Ligii a IV-a dintre FC Chieşd şi Luceafărul Bălan. Peste 500 de spectatori au asistat la acest meci, suporteri ai celor două formaţii, dar şi “spioni” de la Nuşfalău. Gazdele au avut prima şansă, prin Ciprian Pavel care l-a luat la ţintă pe portarul advers în minutul 23.

În minutul 31, Kelemen Andras a centrat perfect, dar şutul lui Petrean a trecut puţin pe lângă. Tot oaspeţii au fost mai periculoşi, iar şutul lui Lujerdean de la aproximativ 20 m s-a dus puţin peste poartă.

În cele din urmă, Luceafărul a deschis scorul în urma unui corner, Alex Păcurar deschizând scorul cu o lovitură de cap.

Campioana judeţeană a ieşit mai hotărâtă de la vestiare şi a început să pună presiune la poarta apărată de Raul Chiş şi în cele din urmă a venit şi golul doi.

După o boltă peste apărarea Chieşdului, Radu Danciu a reuşit un eurogol, marcând din foarfecă de pe la vreo 12 metri lateral dreapta. Gazdele puteau reveni, dar au irosit trei ocazii mari, printre care şi o lovitură de la 11m, prin Ionuţ Moşincat.

În cele din urmă a venit şi golul gazdelor, Ciprian Pavel marcând din interiorul careului. Pe final a avut loc şi o fază amuzantă, desprinsă din meciurile de rugby. La o lovitură liberă pentru gazde, prin minutul 90, Sorin Braşovan a “arestat” mingea, fiind urmărit de Cristian Ţurcaş ca la un “eseu”.

“A fost un meci bun din partea ambelor echipe, cu un ritm destul de ridicat pentru nivelul Ligii a IV-a. Din punctul meu de vedere, Luceafărul a fost peste noi în prima repriză, dar a doua a fost total a noastră. Având în vedere că am ratat un penalty şi trei ocazii bune în a doua repriză, zic că un egal era mai echitabil. Dar aşa e fotbalul. Îmi felicit jucătorii, în primul rând, şi adversarii pentru jocul bun”

Bogdan Bărnuţiu – antrenor FC Chieşd


FC Chieşd – Luceafărul Bălan 1 – 2 (0 – 1)

Au marcat: Ciprian Pavel (‘72), respectiv Alex Păcurar (‘41) şi Radu Danciu (‘48)

FC Chieşd: Raul Chiş – Emanuel Seran, Cristian Ţurcaş, Marius Rus (‘6 Sergiu Bercean), Ciprian Bărnuţiu, Alin Gomboş (‘63 Bogdan Spin), Petrică Lăcătuş, Gabriel Ţiriac, Răzvan Birta, Ciprian Pavel (cpt.) şi Ionuţ Moşincat. Rezerve: Adrian Lingurar – Alex Lingurar, Daniel Supuran, Paul Pintea, Paul Herman şi Răzvan Mierluţ. Antrenor: Bogdan Bărnuţiu. Delegat: Ovidiu Morar

Luceafărul: Denis Brumar – Denis Nan, Dragoş Mureşan, Kelemen Andras (cpt.), Radu Danciu, Alex Păcurar, Vlad Lujerdean (‘87 Dragoş Oltean), Rareş Petrean (‘89 Bogdan Forna), Romario Rus (‘82 Marius Radu), Raul Brînduşe (‘70 Mozsi Botond) şi Sorin Braşovan. Rezerve: Alexandru Marchiş – Victor Cheţa, Marco Petran, Andrei Ceaca şi Claudiu Cheţa. Antrenor: Emil Ionaş

Au arbitrat: la centru – Adrian Negrean (Zalău), asistenţi – Ştefan Bîrjac (Păuşa) şi Andrei Morar (Zalău)

Observator AJF: Cristian Oros ( Zalău )

Jucătorul meciului: ROMARIO RUS


You may also like

Leave a Comment