Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău îşi poate asigura locul 1 cu o victorie la Satu Mare

În etapa a V-a din play-off, zălăuanii se vor deplasa la Satu Mare pentru un nou duel cu CSM Olimpia, al patrulea din acest sezon. Zalăul speră să-şi păstreze invicibilitatea în faţa sătmărenilor şi, cu o victorie, chiar şi-ar asigura primul loc în Seria a X-a. De cealaltă parte, cu trei eşecuri în patru partide în play-off, CSM Olimpia nu-şi mai permite alţi paşi greşiţi dacă vor să mai prindă loc de baraj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 565 views
A+A-
Reset

Sâmbătă, ora 17.00, Stadionul Olimpia: CSM Olimpia Satu Mare – SCM Zalău


SCM Zalău a suferit primul eşec din play-off la Sighetu Marmaţiei, însă, acea înfrângere nu a afectat-o atât de tare din punct de vedere al clasamentului, deoarece SCM rămâne pe primul loc, având 12 puncte avans faţă de ocupanta locului secund cu doar 5 etape rămase de disputat din play-off.

Însă, cu siguranţă că antrenorul Cristian Lupuţ nu şi-a dorit ca echipa sa să piardă din turaţie chiar acum, pe final de campionat, când se apropie jocurile de baraj.

Poate, totuşi, a fost doar un accident, iar SCM Zalău are şansa de a se revanşa chiar la finalul acestei săptămâni. În etapa a V-a din play-off, zălăuanii se vor deplasa la Satu Mare, pentru un nou duel cu CSM Olimpia, al patrulea din acest sezon.

Două egaluri identice, 1 – 1 şi o victorie a Zalăului cu 2 – 1 sunt rezultatele de până în prezent dintre cele două formaţii.

Urmează la finalul săptămânii a patra confruntare, iar SCM speră să-şi păstreze invicibilitatea în faţa sătmărenilor în acest sezon.

Mai mult, ambele echipe vin după eşecuri, deoarece şi CSM Olimpia a pierdut în etapa trecută, la Sântandrei.

Dacă Zalăul nu a fost prea afectată de eşecul de la Sighetu Marmaţiei, sătmărenii tremură serios pentru locul 2, CSM Sighetu Marmaţiei şi Crişul Sântandrei fiind la doar două puncte în spate.

Astfel, lupta pentru al doilea loc ce duce la baraj este deschisă pentru cele trei echipe, asta în condiţiile în care SCM Zalău are în proporţii de 90 la sută asigurat locul 1.

Ba mai mult, în cazul unei victorii, SCM Zalău şi-ar asigura şi matematic primul loc, cu patru etape rămase de disputat până la final.

Partida dintre CSM Olimpia Satu Mare şi SCM Zalău va avea loc sâmbătă, începând cu ora 17.00, pe Stadionul Olimpia din Satu Mare.

De precizat este faptul că în această săptămână, sătmărenii s-au despărţit de antrenorul Cosmin Iuhas, urmând ca până la finalul sezonului echipa să fie condusă de un staff tehnic format din Ritli Zoltán, director tehnic, respectiv antrenorii Botos Alexandru (Piri), Svarzkopf István, Ovidiu Suciu, Ciprian Prodan și Papp Károly, după cum informează clubul sătmărean.

În cele patru etape desfăşurate, CSM Olimpia are o singură victorie şi trei înfrângeri.

You may also like

Leave a Comment