Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău pierde la Steaua şi părăseşte Cupa României

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 65 views
A+A-
Reset

Voleibaliştii zălăuani au pierdut în trei seturi returul de la Bucureşti şi au părăsit Cupa României. Pentru SCM urmează duelul din campionat de la Baia Mare


SCM Zalău s-a deplasat la Bucureşti, pentru returul cu Steaua din Cupa României, fără cei mai buni marcatori, Oleksandr Buzdugan şi Alexandru Ionescu fiind în continuare accidentaţi. În aceste condiţii, erau greu ca zălăuanii să emită pretenţii pe terenul echipei din capitală, dar nu imposibil. Băieţii lui Rainer Vassiljev au dat tot ce au avut mai bun, însă, n-a fost suficient, iar Steaua s-a impus în minim de seturi, obţinând calificarea la turneul final al Cupei României.

În primul set, zălăuanii s-au ţinut scai de Steaua până la 7 – 7, după care bucureştenii s-au dus la patru puncte în faţă. Însă, Zalăul a egalat din nou la 17 şi chiar a preluat conducerea, având 20 – 18. Însă, au urmat patru puncte consecutive câştigate de Steaua, iar steliştii aveau să se impună cu 25 – 22.

Setul al doilea a avut o desfăşurare oarecum asemănătoare şi cele două formaţii au mers cap la cap până la 15 egal. Ulterior, gazdele s-au desprins la două-trei puncte şi aveau să facă 2 – 0 la seturi.

Nici al treilea set nu a fost cu noroc pentru SCM Zalău, acesta având să fie câştigat tot de gruparea roş-albastră. Astfel, după ce în tur, la Zalău, s-a impus cu 3 – 2, Steaua câştigă cu 3 – 0 în returul de la Bucureşti şi se califică la turneul final din Cupa României.

Pentru zălăuani, Andrei Ana a fost cel mai bun marcator cu 15 puncte.

Pentru SCM Zalău urmează duelul din campionat, în deplasare la Ştiinţa Explorări Baia Mare.

CSA Steaua Bucuresti – SCM Zalau 3 – 0 (25-22, 25-22, 25-20)

You may also like

Leave a Comment