Responsive Menu
Add more content here...


SCM Zalău îşi numeşte noul antrenor la echipa de volei

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Tehnicianul care va pregăti echipa începând din sezonul următor va fi străin. Conducerea este în discuţii avansate, iar cele două părţi urmează să bată palma, urmând ca antrenorul să sosească la Zalău în săptămânile următoare

SCM Zalău este gata să îşi numească noul antrenor. Rămasă fără argentinianul Horacio Dileo care a părăsit echipa imediat după terminarea sezonulu, fosta vicecampioană s-a orientat prima dată spre un antrenor român.

A discutat cu Sorin Pop, cel care a mai antrenat echipa în sezonul 2020 – 2021, când formaţia zălăuană a câştigat medalia de argint. Tehnicianul din Baia Mare a refuzat să preia Zalăul în această vară şi a preferat să rămână la Explorări Baia Mare, astfel că cei din conducerea au trebuit să îşi îndrepte atenţia spre alţi tehnicieni.

Soluţia pentru sezonul următor va veni tot din afara graniţelor ţării, fosta vicecampioană urmând să fie antrenată de un antrenor străin.

Conducerea este în discuţii avansate, iar cele două părţi vor bate palma, urmând ca antrenorul să sosească la Zalău în săptămânile următoare.

Până atunci, voleibaliştii zălăuani se vor pregăti sub comanda lui Marius Lazăr care va fi antrenor secund şi în sezonul următor.

Deocamdată nu a fost dat publicităţii numele tehnicianului străin care va veni la SCM Zalău, dar din câte se pare este un antrenor care se află şi în staff-ul unei echipe naţionale.

You may also like

Leave a Comment